Who Deleted Me on Facebook

Alla har vi nog stannat till någon gång och stirrat på antalet vänner på Facebook, och undrat: Hade jag inte ett par fler vänner häromsistens? Eller var det inte väldigt länge sedan man såg något i flödet från vän x?

Suget efter att veta om någon har tagit bort dig som vän, och i så fall vem, har i ett par år varit något du frustrerat fått stå ut med eftersom det inte har funnits någon fungerande app som kunde kolla det.

Förra hösten dök en ny app upp, kallad kort och gott Who Deleted Me on Facebook. Den finns för Android här, men raderades för IOS nyligen. Många liknande appar finns kvar på App Store, men de har vi inte testat.

Missa inte! 36 smarta Facebooktips du förmodligen inte kände till​

Appen är uppe i version 1.5.1 och verkar fortfarande ha en och annan bugg, men grundfunktionen är där och du kan se vilka som tar bort dig.

När du startar appen kommer du inte att se bakåt vilka som tagit bort dig som vän fram tills nu, men från att appen installerats och är igång håller den koll.

Unfriended Facebook
När chrometillägget är installerat får du en ny symbol inne på Facebooksidan.

Tidigare fanns Who Deleted Me on Facebook även som Chrome-tillägg. Nu har det dock försvunnit från Chrome Web Store, men hemsidan finns kvar.

Missa inte: Se vem som avföljt dig på Instagram