Facebook

1. Facebook

Använder du dig av Facebook gör du klokt i att ladda ner den tillhörande appen för Ipad. Vill du chatta med dina kompisar är det appen Messenger som gäller.

Flickr

2. Flickr

Fotograferar du mycket behöver du någonstans att lagra dina bilder och då är Flickr det bästa alternativet, här får du nämligen en hel terabyte utrymme utan kostnad. Utöver att dela med dig av dina egna bilder kan du spana in fantastiska bilder från andra användare.

Gmail

3. Gmail

Du kan visserligen använda dig av Gmail i den medföljande Mail-appen, men vill du ha en separat app erbjuder Google det.

Test! Det här är Apples kanske mest prisvärda produkt – vi testar nya Ipad

Pinterest

4. Pinterest

Pinterest är ett verktyg som hjälper dig att upptäcka och spara kreativa idéer. Det är en rolig och användbar app, särskilt om du är intresserad av mode och liknande.

Skype

5. Skype

Facetime är ett utmärkt verktyg för röst- och videosamtal, men tyvärr fungerar det bara med Apples prylar. Vill du kunna kommunicera med alla användare är det Skype för Ipad som gäller.

Fnissa gärna åt: 5 värsta synderna på Skype och Facetime

Tumblr

6. Tumblr

Tumblr är en bloggplattform där du kan publicera texter, bilder, låtar och filmer. Dessutom kan du chatta med andra användare om du önskar.

Twitter

7. Twitter

Den officiella appen för Twitter är snyggt utformad och intuitiv att använda. Så mycket mer än så kräver vi faktiskt inte.
Humor: 8 nya lagar för dig som använder Twitter

Ljudböcker från Audible

8. Ljudböcker på engelska från Audible (Audiobooks from Audible)

Har du inte tid att läsa en riktig bok är ljudböcker ett bra alternativ. Ljudböcker från Audible är en bra app för just ljudböcker.

Chromecast

9. Google Home

Chromecast är ett billigt alternativ till Apple TV. För att strömma innehåll till din tv-apparat behöver du använda dig av den tillhörande appen som heter Google Home.

Garageband

10. Garageband

Vill du ha en app som låter dig skapa musik är Apples Garageband ett av de bästa valen. Appen är gratis i sitt grundutförande, men vill du ha alla instrument och loopar får du hosta upp en slant.

Kindle

11. Kindle

Hittar du inte e-böckerna du söker efter i Ibooks kan Kindle vara värd en närmare titt. Själva appen gör sitt bästa för att du ska få en trevlig läsupplevelse, förutom enkel navigering erbjuds även inbyggd ordbok.

Netflix

12. Netflix

Netflix är den mest populära tjänsten för strömmande filmer och tv-serier i dagsläget. Har du ett konto kan du se alltifrån Smurfarna till Jessica Jones på din Ipad.

Podcaster

13. Podcaster (Podcasts)

Podcaster är Apples officiella app för podcastsändningar. Tack vare Icloud-synkronisering kan du enkelt växla mellan Ipad, Iphone och Mac.

Fjärrkontroll

14. Fjärrkontroll (Remote)

Med hjälp av Fjärrkontroll kan du styra din Apple TV från din Ipad. Appen är enkel och avskalad, samt får jobbet gjort.

Bonustips! Vill du styra din Apple TV från Ipad istället för med Siri Remote släppte Apple nyligen en uppdaterad version av Apple TV Remote för detta ändamål. Tidigare fanns den bara till Iphone, men nu finns den också till Ipad.

Soundcloud

15. Soundcloud

Soundcloud är en populär tjänst bland musiker som vill dela med sig av sina skapelser. Med hjälp av appen kan du följa dina favoriter och upptäcka ny spännande musik.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple iPad 9.7" 32GB Pris vid test: 3940 kr.

Bästa pris just nu: 3549 kr