Ipad Pro fick sig en rejäl uppgradering både in- och utvändigt i och med Apples event. Numera säger vi hej då till hemskärmen, hej till face ID och välkomnar en helt ny, och kantigare design. Det innebär även att vi måste säga adjö till våra gamla Ipad Pro-fodral och köpa nya. Här listar vi de intressantaste alternativen.

I denna artikel:

Ipad skal

Köp Apples stilrena Smart Folio...

Det klassiska fodralet som fortfarande håller. Apples Folio är ett tredelat fodral som fungerar både som skydd för Ipad-skärmen och som ställ för till exempel videosamtal eller filmvisning.

Apple Ipad Pro 12.9" Smart Folio
Pris: Från 1 1038 kronor hos Prisjakt.


Smart cover

... Eller en kopia till lägre pris

Om du inte har lust att spendera över 700 kronor på ett fodral bara för att det ska vara Apples original kan du komma undan med att betala hälften av summan för en liknande modell från en tredjepartstillverkare.

Det här fodralet fungerar precis som Apples egna på så sätt att det skyddar din Ipad från repor och fungerar för att ställa upp surfplattan för till exempel filmvisning. Skillnaden är att det här alternativet även skyddar kamera och baksida på surfplattan, även när fodralet är stängt om framsidan.

ESR Yippee Ipad Pro 12.9 (2018) Tri-Fold Smart Foliofodral
Pris: 316 kronor hos Mytrendyphone.


Ipad Pro skal

Förvara paddan säkert och tåligt

Targus är kända för sina tåliga fodral, och självklart finns det även ett alternativ för dig med senaste Ipad Pro. Versa Vu är inte bara praktiskt så till den grad att du kan rotera surfplattan från liggande till stående läge när du använder skalet som stöd, det skyddar även din padda från fall med ett klass 4-militärskydd. Fodralet stängs med en magnet och självklart finns integrerad plats för din Apple Pencil.

Targus Versa Vu case for Apple 12.9-in. Ipad Pro (2018)
Pris: 699 kronor hos Webhallen.


Filtfodral

Hopvikbart fodral och ställ

Maken till mångfunktionellt fodral får vi leta efter. Det här fodralet får plats med alla dina Apple produkter som mäter upp till 13,3-tum (det vill säga även Macar), och fungerar som ställ till samtliga. När du är på språng kan det antingen vikas ihop och stoppas i väskan eller användas som fodral som skyddar mot repor.

MP1305S Series dark grey
Pris: 13,99 euro (cirka 140 kronor) hos Amazon.de.


Ipad pro fodral

Fodral med korthållare

Nya Ipad Pro med sin maxade prestanda är tänkt att vara ett redskap som du kan använda i arbetet. För dig som tar med dig paddan till kontoret varje dag har det här fodralet utrustats med plats för till exempel betalkort. Den har även två yttre fack för viktiga papper samt säker plats för din Apple Pencil. Fodralet går att ställa upp för att använda till exempel vid presentationer eller videosamtal.

Foliofodral med Kortplats – Svart
Pris: 206 kronor hos Mytrendyphone.


Ipad Pro Skal

Genomskinligt skal

Nya Ipad Pro är riktigt snygg, så varför dölja den i ett klumpigt fodral? Det här skalet är genomskinligt och skyddar din surfplattas baksida från repor och stötar utan att kompromissa med det yttre.

Ipad Pro 12.9 (2018) TPU Skal – Transparent
Pris: 119 kronor hos CDON.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning