Lifesum

Lifesum

Lifesum hjälper dig hålla koll på i princip allt som har med din hälsa att göra. Lägg in vad du äter, hur mycket vatten du dricker och hur mycket du tränar för att få fram en generell bild av hur du bör ändra dina vanor för en hälsosammare livsstil, beroende på vad ditt mål är. Går även att koppla samman med andra appar för att automatiskt tracka till exempel sömn och antal steg.

Ladda ner Lifesum till din Iphone här

Seven

Seven – 7 Minute Workout

Det finns många appar som hjälper dig komma igång med träningen hemma. Seven är en av de populäraste, vilket är helt förståeligt med tanke på att den erbjuder sig ge dig superkroppen på bara sju minuter per dag. Du kan dessutom välja mellan olika typer av personliga tränare beroende på vilken karaktär du tycker motiverar dig bäst.

Ladda ner Seven – 7 Minute Workout till din Iphone här

Headspace

Headspace

Att ta hand om den mentala hälsan är minst lika viktig som att träna de fysiska musklerna. Headspace hjälper dig må lite genom anpassade meditationspass för varje tillfälle, vidare du behöver varva ner inför natten eller snabbt behöver lugna ner stressade nerver. Gratisversionen innehåller ett begränsat antal meditationsövningar, lås upp resten av innehållet för 139 kronor i månaden eller 995 kronor per år.

Ladda ner Headspace till din Iphone här