Sky Guide

Sky Guide

Den här anrika appen är fortfarande en av de mest imponerande. Idén i Sky Guide är enkel: Appen använder Iphones olika sensorer för att veta vilken del av himlen du står vänd mot, och kan därmed visa olika stjärnbilder, planeter och annat som annars kanske vore anonyma delar av natthimlen.

Du kan trycka på olika objekt för att få mer information om dem, och söka efter specifika objekt som International Space Station (ISS). Appen visar var den är och när den kommer dyka upp på himlen.

Ladda ner Sky Guide till din Iphone här

Human Anatomy Atlas 2018

Human Anatomy Atlas 2018

Pluggar du till läkare eller är du bara intresserad av kroppens anatomi? Med Human Anatomy lär du dig snabbt kroppens alla beståndsdelar med hjälp av ar (augmented reality).

Ladda ner Human Anatomy Atlas 2018 till din Iphone här

Google Översätt

Google Översätt

En översättningsapp är ett måste i en ny telefon! Google Translate är ett av de bästa gratisalternativen på marknaden. Inte nog med att du kan skriva in vald fras, du kan dessutom använda kameran för att i realtid se hur orden översätts på mobilskärmen.

Ladda ner Google Översätt till din Iphone här

Love Nature 4K

Love Nature 4K

Är du den som sitter bänkad framför teven när Earth, Life eller Mitt i naturen är på? Med Love Nature 4K kan du lära dig mer om vår vackra planet direkt i mobilen! Appen erbjuder massor av vackra naturdokumentärer helt utan annonser för 50 kronor i månaden. Nya användare får dock testa appen gratis i en månad.

Ladda ner Love Nature 4K till din Iphone här