Tweetbot

Tweetbot

Du kan så klart hålla dig till Twitters officiella app, som är gratis. Det gör att du alltid får tillgång till Twitters senaste funktioner. Men för de som använder Twitter mycket finns det inget substitut för Tweetbot.

Appen är snabb och kraftfull. Du kan enkelt ställa in sofistikerade mute-filter som håller ditt flöde rent så bra det går, synka var i flödet du håller på att läsa mellan olika enheter (inklusive Macversionen av appen), och som vi visar på bilden här: Hålla koll på vilka som har gillat, retweetat och citerat dig.

Appen kostar dock en slant – 50 kronor för att vara exakt. Men använder du Twitter väldigt mycket är det värt en investering.

Ladda ner Tweetbot till din Iphone här

Inst

Instagram

Världens största sociala nätverk för bilder, Instagram, är ett måste för alla som äger en Iphone. Inte bara för det faktum att du kan ta snyggt komponerade bilder på ditt morgonkaffe och visa upp för vännerna, utan även för att communityn bara blir större och större.

Ladda ner Instagram till din Iphone här

app

Facebook

Ja, du såg den komma. Vad man än tycker om Facebook, är sajten den dominerade plattformen idag för kommunikation med vänner och familj, nyhetskonsumtion och har i princip ersatt den funktion som intresseforum hade för ett par år sedan.

IOS-appen är dessutom riktigt bra och får kontinuerliga uppdateringar med nya funktioner hela tiden. Tiden då alla äldre släktingar spammade med spelinbjudningar verkar också vara förbi, varvid vi vågar rekommendera appen.

Ladda ner Facebook till din Iphone här