app

Mobilt Bank-ID

Med Bank-ID kan du logga in på de flesta svenska internettjänsterna, deklarera, göra bankärenden och mycket mer. Den är faktiskt en av svenskarnas favoritappar och den app som fått Apple att göra ett undantag från sin interna policy kring vad appar får göra och inte göra.

När Iphone-tillverkaren satte käppar i hjulet orsakades ett så enormt ramaskri att företaget fick dra tillbaka sitt beslut och godkänna appens funktionalitet.

Ladda ner Bank-ID till din Iphone här

Swish

Swish

Innan Apple Pay kommit till alla telefoner är Swich ett MÅSTE på din lur i dagens kontantlösa samhälle. Förutom att såklart skicka till vänner och bekanta har allt fler företag anammat Swishs smidiga betallösning. Genom att skriva in personens i frågas telefonnummer, alternativt scanna dennes qr-kod, och sedan signera det hela med Bankid är saken biff.

Ladda ner Swish till din Iphone här

Tink

Tink

Om du är bekväm med att låta en extern app ha koll på din ekonomi finns det många appar som kan hjälpa dig spendera smartare, och få är så smidiga och noggranna som Tink. Här kan du enkelt hålla koll på dina utlägg, sätta upp en budget och föra över pengar mellan olika konton. Appen varnar också vid ovanligt stora utlägg och berättar vilken kreditvärdighet du har.

Ladda ner Tink till din Iphone här