Istället för Anteckningar


Evernote

Visst, Apples Anteckningar har blivit bättre med åren. Nuförtiden kan vi till och med infoga foton och kladda ned små teckningar.

Evernote

Lika bra som Evernote är den däremot inte. Där kan vi skanna dokument, skapa påminnelser och infoga röstanteckningar – och dessutom synka alltihop med Evernote på både Android och Windows. Det enda dåliga vi har att säga om mångsysslaren Evernote är att den ibland kan kännas för fullmatad med funktioner för sitt eget bästa.

Pris: Gratis/abonnemangskostnad för full åtkomst
App Store


Onenote

Även Microsoft har en ersättare i form av Onenote. Applikationen är kompatibel med Office 365 och är en aningen kraftfullare än Apples dito – trots IOS 10-uppdateringen.

one

Onenote är gratis att ladda ner och synkroniserar fint med din desktopdator.

Pris: Gratis
App Store


Simplenote

Här är ännu en fullvärdig utmanare till Anteckningar och synkroniserar, liksom Apples variant, via molnet. Dessutom kan du dela anteckningar med andra användare för att samarbeta i ett projekt eller få åtkomst till samma lista.

une

För att komma igång behöver du ett konto som du registrerar direkt när du öppnar appen för första gången. Och vill du sortera anteckningarna så går det med etiketter samt att du kan nåla fast viktiga texter.

Pris: Gratis
App Store