Cross DJ Free

31. Cross DJ Free

Sugen på att testa på dj:ande? Det finns flera riktigt bra dj-program för Mac och Ipad, men de flesta kostar en slant. Mixvibes erbjuder en gratisversion av sitt Cross DJ som faktiskt mäter sig hyfsat bra mot de professionella programmen. Programmet har stöd för Itunes-biblioteket, mixer med equalizer och crossfader, samt automatisk rytmmatchning och stöd för externa usb-kontroller. Det enda som saknas är egentligen automatisk crossfading och tonartsigenkänning.

Dashlane

32. Dashlane

Vi tycker fortfarande att 1Password är den bästa lösenordshanteraren, men det går inte att komma ifrån att det är ganska dyrt. Ett betydligt billigare alternativ är Dashlane, som är gratis för enkelt bruk. I premiumversionen ingår automatisk synkronisering och onlinebackup av valvet, men det är inget krav för att ha nytta av de.

Spark

33. Spark

Apples Mail är ett fullt dugligt mejlprogram, men om du är trött på det lite daterade gränssnittet och vill ha fler smarta, moderna funktioner kan du testa Spark. Programmet är gratis för privatpersoner och har skyhögt betyg på Mac App Store.

Slack

34. Slack

Slack är som en modern version av Irc och har blivit enormt populärt bland företag där anställda kan hålla kontakten om allt från jobbfrågor till lunchträffar och pingisturneringar. Men det går utmärkt att använda privat också, som ett alternativ till Facebook för grupper, klubbar och föreningar.

Duplicate File Finder Remover

35. Duplicate File Rinder Remover

Fildubletter kan fylla din hårddisk i onödan. Om du har byggt upp din filsamling under många år är sannolikheten hög att du har en hel del. Med Duplicate File Finder Remover kan du hitta dem, och därmed spara utrymme. En pro-uppgradering har en del avancerade funktioner som möjligheten att slå ihop två mappar, men du kommer långt med gratisversionen.