Casetify

Gör ditt eget skal – Casetify

Med den här tjänsten kan du skapa ett 100 procent unikt skal till just din telefon. Du utgår från ett foto på Instagram, Facebook eller direkt från datorn och olika mallar på Casetifys webbplats. Skickas från USA med gratis porto till hela världen.
Pris: 327 kronor (båda modellerna)

Case-mate Barely There

Tunn rackare – Case-mate Barely There

Vill du ha ett tunt, lätt skal som täcker telefonen bra och skyddar den hyfsat kan du kika på Case-mates Barely There som finns i ett gäng olika färger. Vissa av dessa verkar inte säljas av svenska butiker, men finns på Amazon UK för ungefär samma pris.
Pris: 150 kronor (båda modellerna)

Bokfodral

En annan populär kategori skal till Iphone är fodral där du förutom att skydda telefonen runt om får ett ”lock” som du fäller runt för att använda den. Många har inbyggda fickor för kort så att de kan ersätta en plånbok och lämna plats i fickan/väskan till annat.

Twelvesouth Surfacepad

Elegant – Twelvesouth Surfacepad

Surfacepad från Twelvesouth är gjord i nappaskinn och fästs mot baksidan av telefonen utan att täcka kanterna. Det gör att det får ett smärt intryck och inte stort och klumpigt som en del plånboksfodral, men också att telefonen inte skyddas lika bra. Två kortfickor räcker till körkort och kreditkort så att du kan lämna plånboken hemma.
Pris: 399 kronor (Iphone 6 men passar 6S), 439 kronor (Iphone 6 Plus men passar 6S Plus)

Pad & Quill Bella Vida

Maxad lyx – Pad & Quill Bella Vida

Det här lyxiga skinnfodralet för Iphone 6/6S Plus är väl tilltaget på flera sätt. Det sticker ut en aning från telefonen för att bättre skydda den vid fall, och skinner är tjockare än på till exempel Surfacepad. Tre kontokortsfickor och en ficka för id gör den bättre än många som plånboksersättare. Bella Vida måste beställas direkt från tillverkaren och är inte billigt.
Pris: Cirka 815 kronor plus importmoms (Iphone 6 Plus men passar 6S Plus)

 
Xqisit Slim Wallet Case

Enkelt och lätt – Xqisit Slim Wallet Case

Perfekt för den som vill ha ett billigt plånboksfodral för att ha så lite att bära på så lite som möjligt under en natt på stan. Xqisit Slim Wallet Case har två kortfickor i locket, ett inbyggt skal i hårdplast och ett spänne håller både mobilen och korten säkra och i klarrosa lär du inte missa den när du reser dig från baren.
Pris: 199 kronor (Iphone 6 men passar 6S)

Access Case 2

Smart fästanordning – Nodus Access Case 2

Nodus säljer ett fodral som saknar kortfickor men som i gengäld har ett smart sätt att fästa telefonen (med hjälp av ”mikrosugteknik”) och en inbyggd magnet som gör att du kan använda den med andra tillbehör från Nodus med magneter. Access Case 2 kan förbeställas nu och ska skeppas i slutet av oktober. Då ingår en Micro Dock som du kan sätta på väggen och sedan magnetiskt fästa telefonen mot.
Pris: 500 kronor (båda modellerna)

Grovemade

Tillverkat i rena naturmaterial – Grovemade

Grovemade går betydligt längre än #Woodback och Clic Wooden. Här är det inte bara ytan på baksidan som täcks i trä – nej, själva skalet är gjort i trä. Valnöt från Oregon närmare bestämt. Framsidan av telefonen täcks sedan av ett tunt lock i styvt läder. Men smakar det så kostar det.
Pris: 1 050 kronor (Iphone 6S), 1 130 kronor (Iphone 6S Plus) plus importmoms

Sida 4 / 4

Innehållsförteckning