Just Mobile Tenc

Självläkande – Just Mobile Tenc

Ett mycket intressant alternativ för den som vill ha ett minimalt skal för att bara skydda Iphone från repor och smuts är Tenc. Det är gjort i ett silikonmaterial och är tunt och åtsittande som ett jeans modell super skinny. Men det unika är att det är självläkande. Vi försökte repa det med naglar och nycklar men inom några minuter ser det ut som nytt igen.
Pris: Cirka 230 kronor (Iphone 6S), 280 kronor (Iphone 6S Plus)

Mujjo Leather Wallet

Enkelt plånboksskal – Mujjo Leather Wallet

Istället för ett fodral med lock har Mujjo satsat på ett enkelt skal som även har plats för att par kort på baksidan. Skalen är tillverkade i läder med polykarbonatdetaljer insydda längs kanterna för ökad hållbarhet.
Pris: 400 kronor (Iphone 6S), 460 kronor (Iphone 6S Plus)

Quattro Folio

Blandning av gammalt och nytt – Quattro Folio

Quattro Folio är ett bra exempel på design som blandar klassiskt och modernt. Utsidan är skinn, med mikrofiber på insidan för att skydda Iphones skärm och baksida. På insidan av locket sitter en ficka för ett kreditkort, och det fungerar även som stöd för att titta på film eller videosamtal.
Pris: Cirka 420 kronor (Iphone 6S), 465 kronor (Iphone 6S Plus)

Manfrotto Klyp+

Fotografens vän – Manfrotto Klyp+

Italienska Manfrotto är känt för sina stativ och andra professionella fotografiska tillbehör. Klyp+ är ett enkelt skal som förutom att skydda Iphone mot mindre fall och repor även har fäste för externa objektiv och led-blixt (som säljs separat).
Pris: 199 kronor

Incipio Trestle

Stabilt skydd – Incipio Trestle

Incipio skryter om hur Trestle skyddar mot ”Bendgate” – kontroversen kring Iphone 6 böjbarhet. Iphone 6S är redan betydligt styvare än sin föregångare, men med stålbalkar är Trestle förmodigen en av de tuffare skalen du kan skaffa.
Pris: Cirka 510 kronor inklusive moms och porto

Proporta

Enkelt bumperskal – Proporta

Proporta gör ett enkelt bumperskal som är hyfsat snyggt och ger din Iphone lite bättre skydd mot fall. Vi rekommenderar egentligen ett riktigt skal eller fodral, men om du verkligen hatar det kan du kanske ha nytta av ett bumperskal.
Pris: Cirka 170 kronor

Cygnett Workmate

Tål tuffa tag – Cygnett Workmate

Cygnetts Workmate-skal för Iphone 6 passar även Iphone 6S, och är en gedigen historia som skyddar din dyrgrip med tre laget. Ytterlagret är dessutom i silikon med hög friktion så telefonen inte slinter ur näven på dig. Finns i rött, blått och svart.
Pris: Cirka 230 kronor

Sida 2 / 4

Innehållsförteckning