Iphone 6S och Iphone 6S Plus är här och med priser som börjar på 7 495 kronor blir vi inte ett dugg förvånade om du känner att du vill skydda luren med ett skal. Därför har vi samlat 14 fodral som gör just det.

De allra, allra flesta skal som gjordes för de gamla modellerna, Iphone 6 och Iphone 6 Plus, passar även de nya. I den här listan ingår bara de skal och fodral som vi har kunnat testa för att försäkra oss om att de passar de nya modellerna.

Apple Smart Battery Case

Apple Smart Battery Case

Vi vet vad vi tycker om Apples nya batteriskal: Läs vårt test här!
Pris: 1 095 kronor

Carved Solid Wood

Varje exemplar unikt – Carved Solid Wood

De här träskalen tillverkas för hand och varje skal är unikt. För cirka 2 000 kronor inklusive svensk moms förväntar vi oss perfektion, och de är också väldigt välgjorda. Passformen är nära nog perfekt och de består av två delar du trär på, en uppifrån och en nerifrån. Alla detaljer är genomtänkta, från de handborrade hålen för högtalaren till det extra stora hålet för hörlurskontakten (så att du kan ansluta hörlurar med feta sladdar).
Pris: Cirka 2 050 kronor

Greenwhich Chrono

Läderlyx – Greenwhich Chrono

Greenwhich Chrono är ett bra exempel på ett handgjort, lyxigt fodral i skinn för Iphone 6/6S och Plus-modellerna. Lädret kommer från en producent i södra Tyskland som även används av lyxbilstillverkare, och kommer bara från tjurar. Inuti fodralet döljs ett skelett av kolfiber, vilket gör att det inte bara ser bra ut utan även skyddar riktigt bra. Finns i flera färger och börjar levereras i mars.
Pris: Cirka 975 kronor

Intressant blandning av material – 

Veselcase Wood Series

Veselcase tillverkar ett skal i aluminium och trä som du skruvar fast på telefonen med fyra pytteskruvar. Det är unikt utanför de mest vädertätade skalen och ger en solid och trygg känsla. Det täcker inte skärmen, men har höjda kanter både på fram- och baksidan så att telefonen ändå är mer skyddad än vanligt. Det är dock rejält dyrt.
Pris: Cirka 1 470 kronor

Visa din inre Snurre Sprätt – 

Casetify x Looney Tunes

Med den här exklusiva serien skal från Casetify i samarbete med Warner Bros kan du förgylla din Iphone med Snurre Sprätt, Daffy, Sylvester, Gråben och alla de andra djuren i Looney Tunes. Skalen ska tåla fall från 120 centimers höjd på alla kanter och är hyfsat billiga.
Pris: 343 kronor

Nodus shell

Enkel läderskal – Nodus shell

Nodus shell är ett enkelt men snyggt skal i läder som du knäpper på Iphone 6S och 6S Plus, och passar perfekt för den som vill ha ett lite lyxigare skal men inte en massa extra. Kärnan är polykarbonatplast och utsidan italienskt skinn. Små magneter gör att skalet även fungerar tillsammans med andra tillbehör från Nodus, för att exempelvis enkelt fästa det mot instrumentpanelen i bilen.
Pris: Cirka 610 kronor

Griffin Identity

Modulär design – Griffin Identity

Griffin Identity är en intressant design. Bakstycket kan tas loss och bytas till något av en massa olika bakstycken som säljs separat. Du kan även lämna bakstycket av för att använda resten som bumper-skal. Ett bakstycke har kortfickor ungefär som många plånboksfodral. Precis som Casetify ska Griffins skal skydda Iphone från fall på upp till 1,2 meter.
Pris: 269 kronor

Sida 1 / 4

Innehållsförteckning