Apples event den 9 september bjöd på de flesta nyheter som det har ryktats om. Den stora "Äntligen"-grejen får nog sägas vara Apple TV som till slut faktiskt uppdateras. Här är de stora nyheterna:

Iphone 6S och Iphone 6S Plus

Iphone 6S

Den mest väntade nyheten var Iphone 6S och Iphone 6S Plus, två nya mobiltelefoner som bland annat erbjuder 3d Touch, andra generationens Touch ID, Apple A9 och snabbare uppkoppling.

De nya mobiltelefonerna har dessutom rejält förbättrade kameror som erbjuder stöd för både 4K-video och Live Photos.

Ipad Pro

Ipad Pro

Ipad Pro visades upp, en rejäl pekplatta på hela 12,9 tum som främst riktar sig till professionella användare.

Apple Pencil och Smart Keyboard

Apple Pencil
Smart Keyboard

Den nya modellen av Ipad kan med fördel kombineras med de nya tillbehören Apple Pencil och Smart Keyboard.

Ipad Mini 4

Ipad Mini 4

Har du inte behov av en stor skärm kanske nykomlingen Ipad Mini 4 kan vara av intresse? Här handlar det i princip om samma hårdvara som används i Ipad Air 2.

Apple TV

Apple TV

En riktigt stor nyhet var nya modeller av Apple TV med stöd för både Siri och App Store. Dessutom medföljer en helt ny fjärrkontroll med inbyggd styrplatta och rörelsesensorer.

Nya Apple TV har utrustats med ett nytt operativsystem som har fått namnet TV OS. Lyckligtvis är det fullt kompatibelt med IOS, så har du köpt ett spel till din Iphone eller Ipad behöver du inte köpa det på nytt bara för att kunna spela det på din tv-apparat.

Apple Watch-armband

Armband

Vad gäller Apple Watch fick vi se armband i fler färger och två nya färger för sportmodellen, nämligen guld och rosa guld. Dessutom fick vi veta att Watch OS 2 släpps den 16 september.

OS X El Capitan och IOS 9

OS X El Capitan

Den 16 september är det även dags för skarp version av IOS 9, medan den skarpa versionen av OS X El Capitan släpps den 30 september.