Inför eventet i september 2018 skickade Apple ut mer än 300 olika inbjudningar, med olika Apple-loggor i varje inbjudan. Mac Rumors ägnade en del tid åt att sammanställa alla 371 olika loggor i ett Imgur-album (som kan ses här), och flera av dem finns också i denna artikel.

Alla loggor är alltså unikt framtagna för just detta event. Förutom att det lär vara en imponerande mängd tid som lagts ned på alla inbjudningar, kan vi också mer eller mindre ta för givet att alla dessa inbjudningar säger något om vad vi kan tänkas få se på eventet.

Apples oktober-event
Foto: Apple

När Apple hade sitt utbildningsevent i Chicago i mars i år visade det sig efteråt att både inbjudan och hela presentationen ritats för hand med en Apple Pencil. Då var en av nyheterna att även den nya, billigare Ipad fick stöd för just Apple Pencil.

Eftersom det inför årets event ryktats att vi kan få se både en ny Ipad, en ny Apple Pencil – och eftersom Photoshop för Ipad precis visats upp – skulle det inte förvåna oss ett dugg om Tim Cook i slutet av eventet berättar att alla dessa mer än 300 Apple-loggor ritats på nya Ipad, med en ny Apple Pencil, kanske även med nya Ipad-versionen av Photoshop.

Apples oktober-event
Foto: Apple

Det hade utan tvekan varit en snygg detalj att avsluta med, och inte alls otroligt med tanke på vilka produkter vi räknar med att få se. Men, helt säkra kan vi så klart inte vara förrän 30 oktober, från klockan 15:00 svensk tid, då eventet startar.

MacWorld.se/live kan du följa eventet live, och chatta med oss på redaktionen.

På kommande sidor i den här artikeln kan du läsa mer om vad tidigare eventinbjudningar har skvallrat om kring kommande produkter.

Läs också! Här är allt vi tror oss få se på Apples event 30 oktober