Numerics
Foto: Numerics

Numerics – håll koll på alla viktiga siffror

Numerics är appen för att hålla kolla på alla viktiga siffror, i princip oavsett vad det gäller – antalet följare på sociala medier, prenumeranter, besökare, vad det nu må vara. Appen pratar med Instagram, Google Analytics, Youtube, Wordpress, Paypal och mycket mer, för att få relevanta siffror från det som är viktigt för dig.

Mer information: App Store.
Pris: Gratis.


Autosleep

Autosleep – automatisk koll på sömnen

Autosleep är appen som försöker göra sömnspårning med Apple Watch lite enklare. I dagsläget erbjuder Apple inget sätt att spåra sömn med klockan, men det gör Autosleep. Helt automatiskt dessutom. Så länge vi har klockan på armen märken Autosleep själv av när vi somnar och vaknar, och får då se hur många timmar vi sovit och hur bra ”kvalitet” sömnen har (det vill säga, hur mycket vi varit vakna, hur mycket djupsömn vi fått och så vidare).

Test! Autosleep till Apple Watch ger dig koll på sömnen – helt automatiskt

Mer information: App Store.
Pris: 30 kronor.


Urban Watch

Slang på armen med Urbanwatch

Vill du inte halka efter kidsens lingo (och diskret snegla på armen när du inte hänger med) finns online-ordboken Urban Dictionary också i form av en app för Apple Watch. Appen är utvecklad av en 16-åring från Australien och i maj 2019 kom appen i sin andra version hittills.

Med appen kan du söka efter ord, se dess definition, se dagens ord och slumpa fram ett nytt ord att lära sig. Appen är gratis att ladda ned, men betalar du tio kronor extra kan du också spara ord.

Mer info: App Store.
Pris: Gratis (Plus-version finns för tio kronor).


Outlook på Apple Watch

Kolla mejl och kalender – uppdaterat Outlook för Apple Watch

Microsoft var tidiga ute med en Outlook-app för Apple Watch, och med den senaste större uppdateringen av IOS-appen i maj kom också några välkomna nyheter för smartklockan.

Dels får Series 4 några nya komplikationer som kan visa kalenderhändelser på urtavlorna Infograf och Infograf modulär. Dels ska Apple Watch-appen nu vara ”blixtsnabb”, enligt Microsofts egna ord.

Mer info: App Store.
Pris: Gratis.