Gemensamt för de flesta ställ nämnda här är att de inte inkluderar någon laddare, en sådan måste du alltså ha redan. Lyckligtvis är laddaren vanligtvis lätt att få loss, om du behöver ta den med dig men vill lämna stället hemma, men klart bäst är förstås att köpa en extra.

Magnetisk laddningsdocka till Apple Watch

Designad som ett flygande tefat – magnetisk laddningsdocka till Apple Watch

Apples ställ passar samtliga modeller av Apple Watch och har en snygg design som påminner om ett flygande tefat i mindre skala. I mitten finns en magnetkontakt som håller klockan på plats medan den laddas. Du kan välja mellan att ha magnetkontakten uppfälld eller nedfälld, det förstnämnda är att rekommendera om du vill använda din Apple Watch som väckarklocka.

Pris: 781 kronor hos Amazon Sverige


Apple Magsafe Duo
Foto: AppleApple Magsafe Duo.

Praktisk reseladdare – Apple Magsafe Duo laddare

I stället för Airpower, där vi skulle kunna lägga alla våra Apple-prylar lite varsomhelst på plattan för trådlös laddning, fick vi Duo. Där du kan ladda både din klocka och din Iphone, men de måste ligga på förutbestämda platser. Klockan kan både läggas platt, eller i nattläge som väckarklocka. För hemmaladdning har vi sett bättre ställ, men den är åtminstone lätt att vika ihop och ta med på resan.

Pris: 1 339 kronor på Prisjakt
Läs vårt test av Magsafe Duo


Alogic Ultra Power 3-in-1 wireless charging pad
Foto: Alogic Alogic Ultra Power 3-in-1 wireless charging pad.

Alogic Ultra Power 3-in-1 wireless charging pad

Mer frihet att placera prylarna på den trådlösa laddningsplattan får du med Alogics lösning. Här kan du lämpligen lägga din Iphone till vänster och dina Airpods till höger. Samt att det finns en hållare för din Apple Watch-laddningspuck, och ett usb-a-uttag på baksidan för att ansluta den. För en gång skull medföljer även den nödvändiga usb-c-nätadaptern.

Pris: 1 198 kronor hos Proshop


Belkin Boost Charge Pro 3-in-1 Wireless Charger with MagSafe
Foto: BelkinBelkin Boost Charge Pro 3-in-1 Wireless Charger with Magsafe.

Belkin Boost Charge Pro 3-in-1 Wireless Charger with MagSafe

Det här är ett av våra favorit-laddningsställ för Apple-prylar. Inte bara för att det ser så elegant ut på skrivbordet och för att det finns en riktig Apple Watch-laddare på stället. Utan för att det faktiskt laddar Iphone med 15 watt Magsafe, vilket är förvånansvärt ovanligt. Du kan också lägga dina Airpods, eller vilken QI-kompatibel apparat som helst, på bottenplattan för laddning.

Pris: 1 490 kronor på Webhallen
Läs vårt test av Belkin 3-in-1 with Magsafe

Twelve South Hirise
Twelve South Hirise satsar på silver och mörkgrått. Stilrent.

En av pionjärerna – Twelve South Hirise

Twelve South är ett säkert kort vad gäller tillbehör till dina Apple-prylar. Deras Apple Watch-ställ Hirise var bland de första att komma ut på marknaden, och det är ett stabilt alternativ som finns i mörkgrått eller silver. Naturligtvis passar Hirise alla Watch-modeller.

Pris: 499 kronor hos Mstore

Elago W Stand
Elago W Stands termosform gör att den passar i bilens mugghållare.

Döljer sladden och fungerar i bilen – Elago W Stand

Vill du sätta din Apple Watch på en piedestal så är Elagos W Stand det självklara valet. Den här rejäla tingesten är gjord i aluminium, och döljer din laddares sladd genom att föra den genom själva enheten. Dessutom ska W Stand passa i mugghållaren i bilen, bara en sådan sak!

Pris: 499 kronor hos Themobilestore

Griffin Watchstand
Griffin Watchstand tar även hand om luren.

Skrivbordsställ för närsynta – Griffin Watchstand

Tycker du att klockan kommer för långt bort när du laddar den kanske Griffins laddningstorn kan vara något för dig. Du kan även ha klockan antingen horisontellt eller vertikalt på stället. Om du laddar på skrivbordet vill säga, för klockan vinklas uppåt vilket inte är idealt om du har den på nattduksbordet. Observera att du måste använda din Apple laddningspuck.

Pris: 399 kronor hos Iphonebutiken

Just Mobile Timestand
Just Mobile Timestand faller inte i första taget.

Stadig snygging – Just Mobile Timestand

Just Mobile är även de välkända på tillbehörsfronten. Deras bidrag till Apple Watch-ställsfloran heter Timestand, och är en aluminiumklump som även kan fås i svart. Timestand är faktiskt ganska snygg och står stadigt med sina 280 gram.

Pris: 399 kronor på Lifestylestore


Spigen Apple Watch Nightstand S350
Foto: SpigenSpigen Apple Watch Nightstand S350.

Perfekt på nattduksbordet – Spigen Apple Watch Nightstand S350

Ett väldigt enkelt men funktionellt ställ som helt enkelt håller klockan i rätt läge för att du ska kunna ha den som väckarklocka. Klockan vilar på en liten hylla så att den hålls på plats och ställets undersida är halkfritt. Däremot ingår ingen laddare så du får stoppa in din egen Apple Watch-laddningspuck. Men så är det också väldigt billigt. Finns i svart, vitt, blått, rosa och gul-svart.

Pris: 199 kronor hos Netonnet

Mophie 3-in-1 wireless charging stand
Foto: Mophie Mophie 3-in-1 wireless charging stand

Mophie 3-in-1 wireless charging stand

Här är det ordning och reda för alla dina Apple-prylar och dedikerade platser för var och en, med optimerad laddning. Dina Airpods ligger till vänster, din Watch sitter på nattduksstället till höger och din Iphone 12 eller senare laddas med Magsafe i mitten. Om du sätter dit din Apple Magsafe-laddare vill säga, för en sådan ingår inte. Däremot är Watch-laddaren inbyggd.

Pris: 995 kr på Apple Store


Native Union Drop XL Wireless Charger (Watch Edition)
Foto: Native UnionDrop XL Wireless Charger (Watch Edition).

Native Union Drop XL Wireless Charger (Watch Edition)

En förhållandevis kompakt multiladdare för alla sorters Apple-prylar. Eller vilka som helst egentligen, för den vänstra och högra trådlösa laddningsplatsen funkar för alla qi-kompatibla enheter. Och Apple-watch laddningspucken kan tas loss, så att du kan använda usb-a-uttaget för att ladda något annat. Klockan laddas visserligen i väckarklocke-läge, men skyms då av det som ligger på högra plattan.

Pris: 1 499 kronor på Mstore


Nomad Base Station – Apple Watch edition
Foto: Nomad Nomad Base Station – Apple Watch edition

Nomad Base Station – Apple Watch edition

Nomads laddningsstation är en av de mer lyxiga och flexibla. Plattan är av aluminium och själva ytan är täckt av vadderat läder. Tanken är att du ska kunna ladda din Iphone till höger och dina Airpods till vänster, medan klockan hänger på stället. Men det finns också en usb-a- och en usb-c-port (med PD) på baksidan så att du kan ladda exempelvis din Ipad också. Observera att du måste använda din egen Apple Watch laddningspuck i stället.

Pris: 1 199 kronor hos Iphonebutiken
Läs vårt test av Nomad Base Station Pro


Samdi Charging Dock for Apple Watch
Foto: Samdi Samdi Charging Dock for Apple Watch.

Samdi Charging Dock for Apple Watch

Är du inte förtjust i metall, som de flesta ställ verkar vara gjorda av, kanske vi kan fresta med ett mer naturnära material som trä? Stället finns dessutom både i björk och svart valnöt, så att du kan matcha det med skrivbordet. Vinkeln på klockan gör ju tyvärr att det inte funkar så bra på nattduksbordet. Det finns även plats att lägga din Iphone på bottenplattan. Watch-laddare ingår inte.

Pris: 249 kronor hos Iphonebutiken


Satechi Trio wireless charging pad
Foto: Satechi Satechi Trio wireless charging pad

Satechi Trio wireless charging pad

Vi är vana vid stilrena och fiffiga prylar från Satechi som gör vad de ska utan något nonsens. Och denna laddningsplatta är inget undantag. Den laddar Iphone till höger med 7,5 watt, Airpods i mitten med 5 watt och Apple Watch med 2,5 watt. Klockan kan antingen ligga ner i skrivbordsläge eller stå upp i nattduksbords-läge. Den nödvändiga usb-c-nätadaptern ingår.

Pris: 1 195 kronor hos Proshop


Scosche Baselynx paket med laddningsmoduler
Foto: ScoscheScosche Baselynx paket med laddningsmoduler.

Scosche Baselynx paket med laddningsmoduler

Hittar du ingen laddningsstation som passar dig och dina enheter kan du alltid bygga din egen. Scosche säljer ett smart modulbaserat system där du själv kan sätta ihop laddare för Ipad, Iphone, Apple Watch och portar för andra enheter. De finns dessutom i svart eller vitt. Watch-laddaren kan hålla klockan liggande eller stående, är certifierad och kan användas fristående om du vill. Pris (paket): 1 749 kronor på Apple Store
 

Zens Dual+Watch aluminum wireless charger
Foto: ZensZens Dual+Watch aluminum wireless charger.

Zens Dual+Watch aluminum wireless charger

Även om Zens marknadsför laddningsplattan som en dubbel-laddare för Iphone tänker vi att det nog är fler som laddar en telefon och ett par hörlurar samtidigt. Plattan stöder Apple ”fast charge” på 7,5 watt men inte magsafe 15 watt. Klockan laddas i vinkel vilket gör den lättare att se på skrivbordet, men mindre lyckad på nattduksbordet.

Pris: 1 299 kronor hos Iphonebutiken