Här hittar du de coolaste armbanden för dig med den mindre modellen, det vill säga series 3 (38 mm) eller series 4 (40 mm). Se föregående sida för alternativ till den större klockan (42/44 mm).

Läs också: Här fyndar du Apple-prylar billigast


Apple Watch läderloop

Läderloop – även till mindre klockor!

Har du också sneglat på Apples superstiliga läderloop bara för att trumpet konstatera att den inte finns tillgänglig för den mindre boetten? Frukta intet, självklart kommer andra armbandstillverkare till räddning med egna alternativ – dessutom till en betydligt mer attraktiv prislapp. Det här armbandet från Devia till exempel finns i beige och grönt utförande.

Devia Elegant Leather (Watch 38/40 mm)
Pris
: 399 kronor hos Iphonebutiken.


Milanesisk loop

Milanesisk loop

Självlkart finns den klassiska så kallade milanesiska loopen även för den lite mindre boetten. Här stängs armbandet med hjälp av magneter, vilket gör att du kan anpassa omkretsen friare.

Milanese loop magnetic rostfritt Apple Watch armband 38mm
Pris: 299 kronor hos CDON.


Moetek Apple Watch halsband

Gör det till ett halsband

Trött på att ha klockan runt armleden? Det här halsbandet finns till såväl den mindre som den stora boetten och låter dig hänga din Apple Watch runt halsen. Finns i bland annat svart, silver och guld-utförande för att passa oavsett vilket utförande du har på din Apple Watch. Finns även till 42/44-mm boetten.

Max Watch Band Replacement Collar Necklace Gold Plated Stainless Steel Chain Strap
Pris: 15,49 euro (cirka 165 kronor) hos Amazon.de


Hama Armband

Kombinerat armband och boettskydd

Som alla Apple Watch ägare vet sitter klockan ofta ganska utsatt på handleden och det är lätt hänt att skärmen repas vid träningspass eller handgester. Hama har därför gjort ett armband i silikon med inbygt skal för klockan för att motverka skador.

Hama Watchband Silicon (Watch 38/40 mm)
Pris
: 199 kronor Iphonebutiken.


Caseual

Stilrent värre

Det här armbandet i rostfritt stål från Caseual ska vara lätt att montera och ger genast din smartklocka ett mer robust utseende.

Caseual Steel Band 38 mm för Apple Watch
Pris: 399 kronor hos CDON.

Apple Watch Series 4 40mm Aluminium with Sport Band Pris vid test: 4756 kr.

Bästa pris just nu: 4290 kr