MoKo

Randigt i tyg

Det här randiga armbandet i nylon finns i massor av olika utföranden till såväl 38- som 41 mm-boetten. Dessutom är den bland de prisvärdare alternativen på marknaden.

MoKo Armband for Apple Watch
Pris: 9,99 euro (cirka 100 kronor) hos Amazon.de.


Caseual

Stilrent och billigt

Det här armbandet i silver får din klocka att se klassiskt elegant ut. Dessutom kostar det ynka 149 kronor. Dessvärre finns det här armbandet bara till 38 mm-boetten. Kan du tänka dig att lägga till några hundralappar finns den dessuom i svart utförande.

Caseual Steel Band 38 mm för Apple Watch
Pris: 149 kronor hos Fyndiq.


Action Sleeve

För idrottaren

Självklart måste du ha med dig klockan när du tränar, hur ska du annars stolt kunna dela med dig av dina fulla cirklar till vänner och bekanta? Men det vanliga armbandet kan kännas lite klumpigt och felplacerat. Det här bandet fästs istället runt överarmen så att du kan få full koll på träningen utan att störas. Finns i svart och rött.

Twelve South ActionSleeve armband för Apple Watch
Pris: 299 kronor hos Lifestylestore.


Rostfritt stål

Blingit värre

Varför köpa ett diskret armband när du kan visa upp ett armband som bländar alla du går förbi? Finns i guld, roséguld eller silverutförande.

Rostfritt stål armband till Apple Watch 38 mm
Pris: 299 kronor hos Fyndiq.


3 i ett

Ett armband – tre olika stilar!

Tröttnar du snabbt på ditt armband? Det här läderarmbandet kommer med fyra olika remmar för tre olika stilar beroende på vad du känner för dagen till ära. Finns i brunt och svart utförande.

3 i 1 Apple Watch läderarmband 38 mm
Pris: 199 kronor hos CDON.


Leman

Enkelt och färgglatt

Våren är här, så varför inte klä handleden med någon riktigt fin härlig färg? Det här silikonskalet är prisvärt och finns i hur många olika färger som helst. Finns till Apple Watch med 42 mm i både large och medium beroende på handledsstorlek.

Apple Watch 42mm - Silikonarmband från LEMAN
Pris: 99 kronor hos Fyndiq.


Milanesisk loop

Snyggt för alla armbandsstorlekar

Hittar du sällan armband som passar din handled? Då kanske det här är armbandet för dig. Det stängs nämligen med hjälp av magneter, vilket gör att du kan anpassa omkretsen friare. Det här stilrena armbandet rostfritt stål finns i svart och silver.

Apple Watch armband milanesisk loop 42 mm
Pris: 199 kronor hos CDON.

Betyg: 7 av 10
Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple Watch 42mm with Sport Band Pris vid test: 5950 kr.

Bästa pris just nu: 3699 kr