När nya Apple Watch series 4 avslöjades med sina nya, störe boetter blev många genast oroliga om deras gamla band fortfarande var kompatibla med den nya klockan. Svaret blev som tur är ja, och de som nu köper Series 4 med 44-millimetersboetten kan fortfarande använda 42-millimetersbanden, och detsamma med den mindre klockan och 38-millimetersbanden.

Missa inte: Tillbehören du inte visste att du behövde till Apple Watch

Här har vi listat coolaste armbanden för dig med den större klockan (series 3 42 mm eller series 4 44 mm). Se föregående sida för alternativ till den mindre klockan.


Milanesisk loop

Snyggt för alla handleder

Den milanesiska loopen är en klassisk Apple Watch armbandsmodell som kostar 1 725 kronor hos Apple själva. Om du känner att det här är lite för mycket för ett klockarmband finns självklart armband i samma modell och i massor av olika färgen och utföranden för en bråkdel av priset att köpa hos andra butiker. Till exempel den här modellen som finns i silver, svart, rosé och guld!

Apple Watch armband milanesisk loop 42 mm
Pris: 299 kronor hos CDON.


Hutech Silikonarmband

Sätt lite färg på tillvaron
Letar du efter ett armband som sticker ut i mängden? Det här armbandet från Hutech i silikon ser både sportigt och trendigt ut. Finns i hur många olika färgkombinationer som helst och i två olika storlekar beroende på vad som passar din handled bäst.

HUTECH Silikonarmband ORGINAL 42 mm
Pris: 198 kronor hos Fyndiq.


Moetek Apple Watch halsband

Gör det till ett halsband!

Trött på att ha klockan runt armleden? Det här halsbandet passar till såväl den mindre som den stora boetten och låter dig hänga din Apple Watch runt halsen. Finns i bland annat svart, vitt och rött utförande och ska delvis skydda klockan från smällar.

Moetek Apple Watch Pendant Necklace Strap Case
Pris: 10,99 euro (cirka 110 kronor) hos Amazon.de

Läs också: Soppatorsk? Här är 8 Apple Watch-laddare för alla smaker


MoKo

Randigt i tyg

Det här randiga armbandet i nylon finns i massor av olika utföranden till såväl 38- som 42 mm-boetten. Dessutom är den bland de prisvärdare alternativen på marknaden.

MoKo Armband for Apple Watch
Pris: 13,99 euro (cirka 100 kronor) hos Amazon.de.


Action Sleeve

För idrottaren

Självklart måste du ha med dig klockan när du tränar, hur ska du annars stolt kunna dela med dig av dina fulla cirklar till vänner och bekanta? Men det vanliga armbandet kan kännas lite klumpigt och felplacerat. Det här bandet fästs istället runt överarmen så att du kan få full koll på träningen utan att störas. Finns i svart och rött.

Twelve South ActionSleeve armband för Apple Watch
Pris: 299 kronor hos Iphonebutiken.

Betyg: 7 av 10
Sida 1 / 3

Innehållsförteckning

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band Pris vid test: 5187 kr.

Bästa pris just nu: 5077 kr