På förra årets event visade Apple upp Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE. Planerar du att införskaffa någon av dessa klockor eller har du till och en? Självklart måste du då ha ett riktigt snyggt armband också!

Missa inte: Tillbehören du inte visste att du behövde till Apple Watch

Trots att vi nu är uppe i generation 6 av Apple Watch fungerar fortfarande de flesta armband till de olika boetterna. Men när det gäller storlekar krävs det numera en klärvoajant för att förstå vad som gäller. Vi rekommenderar ett besök här innan du köper ett armband.

Hasta la vista

Apple Watch armband

Nike-sportbandet med namnet Hasta och färgen silver är tillverkat i slitstark fluorelastomer med formpressade hål som släpper igenom luft. Det gör armbandet tåligt, starkt och mjukt. Stiftspännet gör det lätt att justera armbandet till en perfekt passform.

Kostar 495 kronor hos Apple

Med troll på handleden

Apple Watch armband

Från Trolsk får du ett mjukt silikonarmband med skönt psykedeliskt mönster på. Det är lika enkelt att sätta på klockan som att fästa den på din handled. Passar i princip varenda Apple Watch som har lanserats.

Kostar 179 kronor hos Iphonebutiken

Milanese loop för budgetmedvetna

Apple Watch armband

Att Apples Milanese Loop-armband kostar med sina 1 095 kronor är väl ingen överraskning. Mer överraskande är att du kan få ett för avsevärt mindre pengar. Devia Milanese Strap i metall kostar ringa 299 kronor men kommer att lura alla andra att tro att det är en äkta Milanese Loop från Apple.

Kostar 299 kronor hos Iphonebutiken

Vattentätt

Apple Watch armband

Visserligen är Apple Watch vattentät, men bara om du simmar i barnbassängen, typ. Om detta är något du stör dig på kan vi presentera Catalyst Waterproof Case som gör din älskade Apple Watch vattentät ned till 100 meters djup. Som bonus kan du även mäta din puls under vattenytan.

Kostar 699 kronor hos Iphonebutiken

Blingat armband

Apple Watch armband

Tycker du att de flesta armbanden som säljs är för minimalistiska, att de inte speglar ditt sprudlande inre, då kanske ett med strass kan vara för dig. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och har små glittriga stenar infällt i kanterna.

Kostar 348 kronor hos Cdon

Black Unity

Apple Watch armband

Armbandet Black Unityär designat av svarta kreatörer och allierade på Apple för att hedra och uppmärksamma svart historia och kultur. Inspirationen är hämtad från den panafrikanska flaggan och hyllar den starka traditionen och hantverket bakom kviltning. Tre enskilda färgremsor av fluorelastomer tillverkas för hand och formpressas ihop till ett band.

Kostar 495 kronor hos Apple

Apple Watch Armband Rostfritt stål

Rostfritt stål – till pangpris

Apples egna armband till Apple Watch är supersnygga, men svindyra! Det här populära armbandet i rostfritt stål kostar till exempel nästan fem tusen kronor. Lägg pengarna på något annat istället och satsa på ett supersnyggt armband i samma stil från tredje part, men till en bråkdel av pengarna! När du köper det här armbandet får du dessutom med ett verktyg för att kunna justera omkretsen beroende på handledsstorlek.

Armband rostfritt stål Apple Watch 4 (44mm) – Svart
Pris
: 399 kronor hos CDON.


Apple Watch läderarmband

Klassiskt i läder

Vill du ge din Apple Watch en touch av klassisk lyx som annars förknippas med exklusiva klockor från Rolex och Omega? Det här armbandet i vegetabiliskt äkta läder finns i svart eller brunt utförande med silver eller svart spänne.

Nomad – Traditional Leather Strap
Pris
: 699 kronor hos Iphonebutiken.


Airpodsarmband

Full koll på Airpods

En äkta Apple-nörd har såklart inte bara klocka utan även hörlurar från företaget. Men den som äger ett par av Apples true wireless-hörlurar är väl bekant med hur svårt det är att ha koll på vart de små lurarna tar vägen. Det här armbandet till Apple Watch låter dig hålla ordning på dina Airpods med hjälp av en tillhörande rem där du kan förvara hörlurarna. Remmen är avtagbar så att du även kan använda den med dina andra armband.

Elago Airpods & Apple Watch Wrist Fit
Pris
: 199 kronor hos Iphonebutiken.

Missa inte: 9 smarta tillbehör som tar dina Airpods till nästa nivå


Milanesisk loop

Snyggt för alla handleder

Den milanesiska loopen är en klassisk Apple Watch armbandsmodell som kostar 1 095 kronor hos Apple själva. Om du känner att det här är lite för mycket för ett klockarmband finns självklart armband i samma modell och i massor av olika färgen och utföranden för en bråkdel av priset att köpa hos andra butiker.

Apple Watch armband milanesisk loop 42 mm
Pris: 199 kronor hos Cdon. Finns förutom i silver även i roséguld, svart och guld.


Hutech Silikonarmband

Sätt lite färg på tillvaron
Letar du efter ett armband som sticker ut i mängden? Det här armbandet från Hutech i silikon ser både sportigt och trendigt ut. Finns i hur många olika färgkombinationer som helst och i två olika storlekar beroende på vad som passar din handled bäst.

HUTECH Silikonarmband ORGINAL 42 mm
Pris: 198 kronor hos Fyndiq.

Läs också: Soppatorsk? Här är 8 Apple Watch-laddare för alla smaker


Action Sleeve

För idrottaren

Självklart måste du ha med dig klockan när du tränar, hur ska du annars stolt kunna dela med dig av dina fulla cirklar till vänner och bekanta? Men det vanliga armbandet kan kännas lite klumpigt och felplacerat. Det här bandet fästs istället runt överarmen så att du kan få full koll på träningen utan att störas. Finns i svart och rött.

Twelve South ActionSleeve armband för Apple Watch
Pris: $19.99 + frakt hos Twelve South.


Läs också: Här fyndar du Apple-prylar billigast


Apple Watch läderloop

Läderloop – även till mindre klockor!

Har du också sneglat på Apples superstiliga läderloop bara för att trumpet konstatera att den inte finns tillgänglig för den mindre boetten? Frukta intet, självklart kommer andra armbandstillverkare till räddning med egna alternativ – dessutom till en betydligt mer attraktiv prislapp. Det här armbandet från Devia till exempel finns i beige och grönt utförande.

Devia Elegant Leather (Watch 38/40 mm)
Pris
: 399 kronor hos Iphonebutiken.


Milanesisk loop

Milanesisk loop

Självlkart finns den klassiska så kallade milanesiska loopen även för den lite mindre boetten. Här stängs armbandet med hjälp av magneter, vilket gör att du kan anpassa omkretsen friare.

Milanese loop magnetic rostfritt Apple Watch armband 38mm
Pris: 199 kronor hos CDON.


Moetek Apple Watch halsband

Gör det till ett halsband

Trött på att ha klockan runt armleden? Det här halsbandet finns till såväl den mindre som den stora boetten och låter dig hänga din Apple Watch runt halsen. Finns i bland annat svart, silver och guld-utförande för att passa oavsett vilket utförande du har på din Apple Watch. Finns även till 42/44-mm boetten.

Max Watch Band Replacement Collar Necklace Gold Plated Stainless Steel Chain Strap
Pris: 15,49 euro (cirka 165 kronor) hos Amazon.de


Sololoop

Sololoop

Citrusrosa är en färg vi inte ens visste existerade. Men sololoopen är det och finns i nio olika storlekar. Armbandet är tillverkad av flytande silikongummi och har en töjbar design utan spännen eller överlappande delar. Den är enkel att dra på och av – om du tycker att det är komplicerat med klockarmband. Armbandet är också sim- och svetttåligt.

Kostar 495 kronor hos Apple

Mm, ingefära

Sololoop

I den vanliga världen säger vi ”gult”, inte ingefära. Förutom att det är allt vad ovan armband är kan vi även passa på att upplysa att armbandet har specialbehandlats med uv för att få en silkeslen finish.

Kostar 495 kronor hos Apple


Flätade trådar

Product Red

Passar till de flesta Apple Watch-modeller och finns i nio olika storlekar. Varje flätad sololoop har en töjbar utformning som gör den bekväm. Varje armband består av 16 000 trådar tillverkat av 100 procent återvunnet polyestergarn. Armbanden har en mjuk, texturerad känsla som gör att de står emot både vatten och svett. När du köper (Product)red skänker Apple ett bidrag till Globala fonden och kampen mot pandemier runt om i världen.

Kostar 1 095 kronor hos Apple


Flätad glädje

Flätad Sololoop

Som tur är passar även det här till de flesta Apple Watch-modeller. Trådarna i armbandet flätas samman med silikontrådar i en flätningsmaskin och skärs sedan till för att få rätt längd. Tillverkade av polyestergarn som sammanflätats med silikontrådar.

Kostar 1 095 kronor hos Apple


Var stolt

Pride!

Sportbandet i Pride Edition är handtillverkat av enskilda färgremsor. Remsorna formgjuts sedan och formpressas ihop. Enligt Apple skapar processen små variationer i designen så att varje armband är helt unikt. Armbandet är av materialet fluorelastomer.

Kostar 495 kronor hos Apple


Sportband för den hurtige

Sportband

Sportbanden är tillverkade av fluorelastomer som gör dem tåliga, men ändå mjuka på armen.
Kostar 495 kronor hos Apple


Förbjuden frukt

Kumquat

För oss som inte vet så är kumquat en apelsinliknande frukt från Asien. Numera är det också färgen på ett sportarmband från Apple. Den nya sportloopen kommer med en justerbar kardborrestängning. Insidan av armbandet är försett med tättsittande öglor som ger mjuk dämpning samtidigt som de släpper igenom fukt. Tillverkat i vävd nylon.

Kostar 495 kronor hos Apple

Plommon

Sportloop plommon

Plommon känner vi till och det här är snyggt plommonfärgat. Kardborrbandet är ordentligt förankrat vilket ger armbandet överlägsen slitstyrka. Klocka ingår för övrigt inte.

Kostar 495 kronor hos Apple


Var stolt del II

Pride del 2!

Kan och vill allt som sitt syskon "vulkaniska glasdimman", men genom att köpa detta stöder du indirekt hbtq-organisationer som arbetar för positiv förändring. Och det är något som är sjukt bra att göra.

Kostar 495 kronor hos Apple


Karmorsin puls

Apple Watch armband

Nike-Sportloop Karmosinröd är ett armband som är mjukt, luftigt, lätt och gjort för en aktiv livsstil. Armbanden finns i särskilt utvalda färger som matchar Nikes nya löparskor. Armbandet är tillverkat av vävd nylon med reflextråd.

Kostar 495 kronor hos Apple


Flexibla magneter

Poppy

California Poppy är tillverkad i handtillverkat läder. Svep det runt handleden och fäst det med dolda magneter som är – och vi citerar – ”något flexibla”. Vad nu det innebär.

Kostar 1 095 kronor hos Apple

Släpp loss din inre cowboy

Sadelbrun

Läderlänken är tillverkad i Roux Granada-läder från Frankrike. Färgen är sadelbrun. Samma färg farfar brukar ha efter att han somnat i solen efter alldeles för många cognac & cola.

Kostar 1 095 kronor hos Apple


Granatrött

Granatrött

Bla bla bla, Roux Granada-läder, bla bla bla, handtillverkat i Frankrike. Japp, precis samma stuk som California Poppy förutom att färgen nu är granatröd.

Kostar 1 095 kronor hos Apple


Det stora blå

Venezian

Venezialädret till det här armbandet tillverkas för hand i Arzignano i Italien. Genom en sjusärdeles bearbetningsprocess förbättras lädrets korniga yta. Magneterna under det lädret gör att du bara behöver svepa bandet runt handleden för att det ska lägga sig perfekt.

Kostar 1 095 kronor hos Apple


För fashionistas

Apple Watch Armband

Den klassiska Hermès-designen. Tillverkat för hand i Frankrike av olika sorters läder. Idén till spännet kommer från spännet på en sadelrem, en flirt till Hermès historia som sadelmakeri.

Kostar 3 295 kronor hos Apple


Milanesisk loopdeloop

Milanesisk Loop

En tolkning av en design som utvecklades i Milano i slutet av 1800-talet. Länken är finmaskigt rostfritt stål. Armbandet är magnetiskt och du kan justera det på oändligt många sätt.

Kostar 1 095 kronor hos Apple