På sitt årliga event visade Apple i år upp sin nya, uppdaterade smartklocka Apple Watch 5, den här gången med inbyggd kompass och always on-skärm. Planerar du att införskaffa denna klocka? Självklart måste du ha ett riktigt snyggt armband också!

Trots att vi nu är uppe i generation 5 av Apple Watch fungerar fortfarande alla armband till de olika boetterna. De som nu köper Series 5 med 44-millimetersboetten kan fortfarande använda 42-millimetersbanden som passar till Series 3 och tidigare, och detsamma med den mindre klockan och 38-millimetersbanden. Självklart går det även bra att använda armbanden som fungerade med Series 4.

Missa inte: Tillbehören du inte visste att du behövde till Apple Watch

Här har vi samlat de coolaste armbanden för dig med den större klockan, det vill säga Series 3 (42 mm) eller series 4 (44 mm). Se nästa sida för alternativ till de mindre klockorna (38/40 mm):


Apple Watch Armband Rostfritt stål

Rostfritt stål – till pangpris

Apples egna armband till Apple Watch är supersnygga, men svindyra! Det här populära armbandet i rostfritt stål kostar till exempel nästan fem tusen kronor. Lägg pengarna på något annat istället och satsa på ett supersnyggt armband i samma stil från tredje part, men till en bråkdel av pengarna! När du köper det här armbandet får du dessutom med ett verktyg för att kunna justera omkretsen beroende på handledsstorlek.

Armband rostfritt stål Apple Watch 4 (44mm) – Svart
Pris
: 399 kronor hos CDON.


Apple Watch läderarmband

Klassiskt i läder

Vill du ge din Apple Watch en touch av klassisk lyx som annars förknippas med exklusiva klockor från Rolex och Omega? Det här armbandet i vegetabiliskt äkta läder finns i svart eller brunt utförande med silver eller svart spänne.

Nomad – Traditional Leather Strap
Pris
: 699 kronor hos Iphonebutiken.


Airpodsarmband

Full koll på Airpods

En äkta Apple-nörd har såklart inte bara klocka utan även hörlurar från företaget. Men den som äger ett par av Apples true wireless-hörlurar är väl bekant med hur svårt det är att ha koll på vart de små lurarna tar vägen. Det här armbandet till Apple Watch låter dig hålla ordning på dina Airpods med hjälp av en tillhörande rem där du kan förvara hörlurarna. Remmen är avtagbar så att du även kan använda den med dina andra armband.

Elago Airpods & Apple Watch Wrist Fit
Pris
: 199 kronor hos Iphonebutiken.

Missa inte: 9 smarta tillbehör som tar dina Airpods till nästa nivå


Milanesisk loop

Snyggt för alla handleder

Den milanesiska loopen är en klassisk Apple Watch armbandsmodell som kostar 1 725 kronor hos Apple själva. Om du känner att det här är lite för mycket för ett klockarmband finns självklart armband i samma modell och i massor av olika färgen och utföranden för en bråkdel av priset att köpa hos andra butiker.

Apple Watch armband milanesisk loop 42 mm
Pris: 139 kronor hos Cdon. Finns förutom i silver även i roséguld, svart och guld.


Hutech Silikonarmband

Sätt lite färg på tillvaron
Letar du efter ett armband som sticker ut i mängden? Det här armbandet från Hutech i silikon ser både sportigt och trendigt ut. Finns i hur många olika färgkombinationer som helst och i två olika storlekar beroende på vad som passar din handled bäst.

HUTECH Silikonarmband ORGINAL 42 mm
Pris: 198 kronor hos Fyndiq.

Läs också: Soppatorsk? Här är 8 Apple Watch-laddare för alla smaker


MoKo

Randigt i tyg

Det här randiga armbandet i nylon finns i massor av olika utföranden till såväl 38- som 42 millimetersboetten. Dessutom är det bland de prisvärdare alternativen på marknaden.

MoKo Armband for Apple Watch
Pris: 8,99-11,99 euro (cirka 95-130 kronor) hos Amazon.de.


Action Sleeve

För idrottaren

Självklart måste du ha med dig klockan när du tränar, hur ska du annars stolt kunna dela med dig av dina fulla cirklar till vänner och bekanta? Men det vanliga armbandet kan kännas lite klumpigt och felplacerat. Det här bandet fästs istället runt överarmen så att du kan få full koll på träningen utan att störas. Finns i svart och rött.

Twelve South ActionSleeve armband för Apple Watch
Pris: 299 kronor hos Iphonebutiken.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band Pris vid test: 5187 kr.

Bästa pris just nu: 4197 kr