Her Story 

40 kronor

Her Story

Her Story hyllades rejält när det släpptes för ett par år sedan, och det är lätt att förstå varför. Här får nysta i ett läskigt mordmysterium, genom att pussla ihop olika förhörsinspelningar. Skådespelaren Viva Seifert briljerar!

Ladda ner från App Store här!


The Talos Principle

50 kronor

The Talos Principle

Vi tipsade tidigare om pusselspelet The Witness, och om du fastnar för det är chansen stor att du kommer tycka om The Talos Principle. Designen är minst lika smart, likaså är den fantastiska världen lika indragande. Ett givet val för pusselfantasten.

Ladda ner från App Store här!


VVVVVV

30 kronor

VVVVVV

Sugen på en utmaning? VVVVVV kommer med all säkerhet få dig att slita ditt hår i ren och skär frustration – men bakom den skyhöga svårighetsgraden gömmer sig ett briljant designat plattformsspel. Musiken är dessutom magiskt bra.

Ladda ner från App Store här!


Sky: Lights Awaits

Gratis att ladda ned

That Game Company var senast aktuella med Journey, ett av de mest kritikerhyllade spelen någonsin. Med Sky: Lights Awaits Iphone-debuterar studion med bravur. Här gäller det att samspela med andra spelare, och flyga genom förföriskt vackra landskap. Roviganve, smart och originellt.

Ladda ner från App Store här!


Two Dots

Gratis att ladda ner

Two Dots

Two Dots är ett perfekt exempel på ett spel med ett enkelt koncept som går att utveckla i till synes en oändlighet. Här gäller det att koppla samman punkter med samma färg på diverse sätt för att ta sig igenom banorna. Förutom de ordinarie banorna dyker det även upp tidsbegränsade utmaningar vid sidan av. När du väntar på att dina hjärtan ska fyllas upp igen kan vi tipsa om spelet Two Dots & Co från samma utvecklare.

Ladda ner från App Store här!