Om du redan har en förträfflig väska att transportera din Macbook i kan ett fodral ändå vara någonting att spana in, då det ger ett skydd mot repor och håller Macen ren och fin. Framförallt låter dig bära med dator och eventuella viktiga dokument på ett riktigt stilrent sätt. Här listar vi de alternativ vi tycker ser fräschast ut på nätet just nu.


Sleeve Macbook

Stilrenare blir det inte

Less is more! Det här fodralet krånglar inte till det med onödiga krusseduller, istället får du en avskalad och snygg sleeve med plats för en 13-tums Mac (både Air och Pro) samt dina viktigaste dokument.

Soyan Apple Macbook Sleeve Pouch 13"
Pris
: 213 kronor hos Iphonebutiken.


Mujjo

Stilrent i läder

I det här stilrena fodralet i äkta läder från Mujjo får du både plats med en Macbook Air 12” och en Ipad. Det är dessutom vattentätt och fodrat med mjukt filttyg för att undvika repor.

Mujjo Sleeve 12"
Pris: 699 kronor hos Iphonebutiken.


Bookbook

Smart camouflage

Förvandla din Macbook till en faktisk bok! Skydda din dator från repor och se oerhört beläst ut samtidigt. Finns till Macbook 12", Macbook Pro 13" och Macbook Pro 15".

Twelve South BookBook vol 2 för Macbook
Pris: 849 kronor hos Iphonebutiken (till 15" här!).


Booq

Bikaka från rymden

Booq Taipan Spacesuit är ett mjukt fodral med ett bikakemönster i neopren på utsidan och mjuk fleece på insidan. Finns i flera olika färger och storlekar.

Booq Taipan Spacesuit
Pris: 31,85 euro (cirka 330 kronor) för 13 tum, 39,58 euro (cirka 410 kronor) för 15 tum hos Amazon.de


Knomo

Högblankt lyxfodral

London-baserade Knomo har en serie enkla men snygga läderfodral med mjuk, vadderad insida och en lyxig utsida. Förutom den här svarta varianten finns även en röd modell. Finns till 11 eller 13-tums Macbook Air.

Knomo MacBook Air Envelope
Läs mer: www.knomobags.com
Pris: Från 29,94 euro (cirka 310 kronor) hos Amazon.de.


Thule Bumper

Inramat fall-skydd

Du som är lite mer vågad och tycker att en väska är onödigt kanske kan frestas att sätta på en bumper i alla fall. Den här modellen från Thule är bara en ram, men bör skydda bättre än ingenting.

Thule Vectros Bumper
Läs mer: www.thule.com/sv-se
Pris: 799 kronor hos CDON.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning