>> Här hittar du smartaste väskorna för din pc

Ryggsäck och backup i ett

Co.alition

Vill du kunna ta med dig din backup var du än går? Då är Co.alitions datorväskor någonting för dig! Den här ryggsäcken innehåller nämligen en hårddisk med hela 2TB utrymme och wifi-uppkoppling, så att du smidigt kan ladda ner och upp filer trådlöst.

Co.alition
Läs mer här: www.co-alition.com
Pris: 304,88 euro (cirka 3 050 kronor) hos Amazon.de.


Ladda och håll koll på datorn i mobilen

AMPL

AMPL är inte bara en ryggsäck, det är även en laddningsstation. Koppla in datorn på väg till jobbet och håll koll på batteriets status med hjälp av tillhörande app.

AMPL
Läs mer och köp här: ampl.wpengine.com


Ladda alla prylar samtidigt

MOS Pack

Har du många prylar med dig som alltid tycks ha ett trytande batteri? Då är MOS Pack ryggan för dig! Du behöver bara koppla in prylarna i väskan, hitta ett eluttag att koppla in ryggsäcken med och vips så laddar du alla prylar samtidigt. Smart!

MOS Pack
Läs mer: mosorganizer.com
Pris: 99,95 dollar exkl. tull och frakt (cirka 800 kronor) hos Amazon.com


Ladda var som helst med solenergi

Lifepack

Alla vet paniken när ens Mac får slut på batterier. Lifepack är nya generationens ryggsäck, med inbyggd powerbank som laddas upp med solceller. Det tar ungefär 4-6 timmar att ladda upp ryggsäcken, och under vintermånaderna går det lika bra att ladda upp den via ett eluttag. Förutom upp till 15-tums Macbook finns det även utrymme för en Ipad i Lifepack.

Lifepack Ryggsäck
Pris: 2 495 kronor hos Coolstuff.


Bluesmart Laptop Bag

Bluesmart

Crowdfunding-succén Bluesmart är tillbaka igen med en ny kollektion smarta väskor. Dessa resväskor har alla funktioner man kan tänka sig, såsom pushnotiser om väskan plötsligt är långt bort och inbyggd powerbank. I och med nya serien lanserar de sin första datorväska, som ska vara möjlig att expandera.

Bluesmarts nya kollektion finns inte tillgänglig på marknaden än, men går att förhandsbeställa här på crowdfundingsidan Indiegogo.


Udda lösning

Vi är många som pendlar på trånga tåg fram och tillbaka till jobbet varje dag, och det är alltid lika jobbigt att tråckla på och av sig ryggsäcken. Wolffepack låter dig dra i ett snöre för att lossa ryggsäcken från ryggen, för att sedan ha den i knät eller fästa den på magen istället. När du kliver av tunnelbanan är det bara att dra i snöret igen för att fästa ryggsäcken på ryggen igen.

Wolffepack
Läs mer: wolffepack.com
Pris: 144,60 euro (cirka 1 660 kronor) hos Amazon.de


Gör Macen till en hantel

Empack

Strunta i att köpa dyra vikter, använd datorn som träningsredskap istället! Empack är inte bara en snygg ryggsäck, utan fungerar även jättebra för att förvandla din packning till en vikt.

The Empack
Läs mer: www.theempack.com


Öppna med knapp

Ryggsäckar är praktiska, men kan vara stressande i trängseln när man vill hålla sina ägodelar borta från ficktjuvar. Watsonpack öppnas till skillnad från andra ryggsäckar med en knapp istället för en dragkedja. Knappen kan låsas för att stoppa tjuvarnas framfart. Dessutom behöver du aldrig mer krångla med blixtlås som fastnar i tyget.

Watsonbackpack
Läs mer och köp här: watsonbackpack.com/


Fotnot: Glöm inte att dubbelkolla att måtten stämmer på väskan gentemot din Mac. Tänk också på att vissa av ryggsäckarna kan produceras med annan standard av eluttag.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning