>> Här hittar du smartaste väskorna för din pc

Antistöld vattentät ryggsäck

Håll Macen vatten- och stöldsäker

Att bli bestulen på en Macbook är ingenting någon vill gå igenom, då den inte bara är en riktig dyrgrip utan dessutom förmodligen innehåller alla möjliga viktiga filer. Den här ryggsäcken är byggd i vattentätt anti-skär material som skyddar din Mac från såväl fukt som knivattacker. Inte nog med det, om du skulle få slut på batteri i din Iphone eller några av dina andra prylar kan du ansluta en powerbank och ladda via usb-sladd direkt i ryggsäcken, utan att behöva gå omkring med powerbank framme. Laptopfacket får plats med en bärbar på upp till 16 tum.

Vattentät Anti-Stöld Ryggsäck för 16 tums Laptop - Svart
Pris: 799 kronor hos CDON.


Everki

Axelväskan som skyddar dig från att bli skimmad

Nu när de flesta pass och betalkort är försedda med nfc-teknik som gör passkontroller och betalningar smidigare blir det även lättare för folk med mindre vänliga avsikter att sno identiteter och pengar. Den här slimmade axelbandsväskan har inbyggt rfid-skydd, vilket hindrar skurkar från att utnyttja tekniken genom att enbart vara i närheten av din väska. Förutom dina värdesaker får du även plats med en 12-tums Macbook eller Ipad Pro samt diverse tillbehör som sladdar och powerbank.

Everki Venue XL Messenger
Pris: 1 460 kronor hos Iphonebutiken.


Lifepack

Ladda var som helst med solenergi

Alla vet paniken när ens Mac får slut på batterier. Lifepack är nya generationens ryggsäck, med inbyggd powerbank som laddas upp med solceller. Det tar ungefär 4-6 timmar att ladda upp ryggsäcken, och under vintermånaderna går det lika bra att ladda upp den via ett eluttag. Förutom upp till 15-tums Macbook finns det även utrymme för en Ipad i Lifepack.

Lifepack Ryggsäck
Pris: 1 996 kronor hos Coolstuff.


RYggäsck Mac

Ryggsäck med kombinationslås

Det är omöjligt att ständigt ha koll på vad som händer bakom ryggen. Genom att hålla dragkedjan stängd med hjälp av ett kodlås kan du vara trygg i att ingen klåfingrig person kikar ner i ryggan. Den här ryggsäcken har inbyggt kombinationslås och plats för en dator på upp till 16 tum.

16 tum Laptop Ryggsäck med Anti-Stöld och USB-port
Pris
: 799 kronor hos CDON.


MOS Pack

Ladda alla prylar samtidigt

Har du många prylar med dig som alltid tycks ha ett trytande batteri? Då är MOS Pack ryggan för dig! Du behöver bara koppla in prylarna i väskan, hitta ett eluttag att koppla in ryggsäcken med och vips så laddar du alla prylar samtidigt. Smart!

MOS Pack
Pris: 95,63 dollar (cirka 890 kronor) hos Amazon.com
Läs mer: mosorganizer.com


Udda lösning

Vi är många som pendlar på trånga tåg fram och tillbaka till jobbet varje dag, och det är alltid lika jobbigt att tråckla på och av sig ryggsäcken. Wolffepack låter dig dra i ett snöre för att lossa ryggsäcken från ryggen, för att sedan ha den i knät eller fästa den på magen istället. När du kliver av tunnelbanan är det bara att dra i snöret igen för att fästa ryggsäcken på ryggen igen.

Wolffepack
Pris: 144,60 euro (cirka 1 660 kronor) hos Amazon.de
Läs mer: wolffepack.com


Empack

Gör Macen till en hantel

Strunta i att köpa dyra vikter, använd datorn som träningsredskap istället! Empack är inte bara en snygg ryggsäck, utan fungerar även jättebra för att förvandla din packning till en vikt.

The Empack
Pris: 149 dollar (cirka 1 330 kronor) hos theempack.com.
Läs mer: theempack.com


Watson Backpack

Öppna med knapp

Ryggsäckar är praktiska, men kan vara stressande i trängseln när man vill hålla sina ägodelar borta från ficktjuvar. Watsonpack öppnas till skillnad från andra ryggsäckar med en knapp istället för en dragkedja. Knappen kan låsas för att stoppa tjuvarnas framfart. Dessutom behöver du aldrig mer krångla med blixtlås som fastnar i tyget.

Watsonbackpack
Pris: 449 dollar (cirka 4 000 kronor) hos Watson backpack.
Läs mer: watsonbackpack.com


Fotnot: Glöm inte att dubbelkolla att måtten stämmer på väskan gentemot din Mac. Tänk också på att vissa av ryggsäckarna kan produceras med annan standard av eluttag och att vissa flygplatser har regler för ryggsäckar med inbyggd teknik.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning