Tillbaka på kontoret? En snygg ryggsäck, väska eller fodral till din Macbook förgyller vardagen. Här listar vi olika sätt att transportera din bärbara på ett stiligt och praktiskt sätt, beroende på vilka preferenser och framför allt vilken Macbook du har.

Alla väskor fungerar så klart oavsett datortillverkare, men här listar vi smartaste väskorna specifikt tänkt för dig med pc.


Targus

Snyggt och tryggt

Varför kompromissa med stil eller funktionalitet när du kan få bägge delar? Bakom det här stilrena yttret döljer sig en ryggsäck med massor av smarta funktioner. Dragkedjorna går att låsa, ryggsäcken är rfid-skyddad för att hindra att dina kort från att bli skimmade och det finns dessutom en integrerad visselpipa. Här finns plats för din Macbook på upp till 15,6 tum och även diverse fickor i axelremmen för snabb access.

Targus Citylite Pro Security Laptop Backpack 15.6"
Pris
: 574 kronor hos Proshop.


Satechi

Slimmad klassiker

Satechi är ett välkänt märke för den som vill köpa Apple-accessoarer med passande formspråk. I deras slimmade väskfodral får din Macbook på upp till 13-tum resa i ett vadderat och vattenavvisande fodral. Självklart finns även mindre fickor och fack på utsidan så du kan få med dig dina Mac-tillbehör.

Satechi Water-Resistant Carry Case (iPad 12,9 & 13")
Pris
: 299 kronor hos Netonnet.


Ryggsäck Mac

För globetrottern

Du som reser mycket vet hur omständligt det är att rota igenom väskan för Ipad eller Macbook varje gång du står i säkerhetskontrollen. Den här ryggsäcken låter dig förvara din bärbara eller surfplatta i ett separat fack för snabb och smidig åtkomst vid just den här typen av tillfällen. Finns i svart, grått eller ljusbrunt utförande och är kompatibel även med större laptops på upp till 16 tum.

PKG Cambridge Backpack
Pris
: 1 299 kronor hos Iphonebutiken.


Antistöld vattentät ryggsäck

Håll Macen vatten- och stöldsäker

Att bli bestulen på en Macbook är ingenting någon vill gå igenom, då den inte bara är en riktig dyrgrip utan dessutom förmodligen innehåller alla möjliga viktiga filer. Den här ryggsäcken är byggd i vattentätt "anti-skär" material som skyddar din Mac från såväl fukt som knivattacker. Inte nog med det, om du skulle få slut på batteri i din Iphone eller några av dina andra prylar kan du ansluta en powerbank och ladda via usb-sladd direkt i ryggsäcken, utan att behöva gå omkring med powerbank framme. Laptopfacket får plats med en bärbar på upp till 16 tum.

Vattentät Anti-Stöld Ryggsäck för 16 tums Laptop
Pris: 799 kronor hos CDON.


Everki

Axelväskan som skyddar dig från att bli skimmad

Nu när de flesta pass och betalkort är försedda med nfc-teknik som gör passkontroller och betalningar smidigare blir det även lättare för folk med mindre vänliga avsikter att sno identiteter och pengar. Den här slimmade axelbandsväskan har inbyggt rfid-skydd, vilket hindrar skurkar från att utnyttja tekniken genom att enbart vara i närheten av din väska. Förutom dina värdesaker får du även plats med en 12-tums Macbook eller Ipad Pro samt diverse tillbehör som sladdar och powerbank.

Everki Venue XL Messenger
Pris: 1 260 kronor hos Iphonebutiken.


Lifepack

Ladda var som helst med solenergi

Bli kvitt paniken när Macen får slut på batteri. Lifepack är den nya generationens ryggsäck, med inbyggd powerbank som laddas upp med solceller. Det tar ungefär 4-6 timmar att ladda upp ryggsäcken, och under vintermånaderna går det lika bra att ladda upp den via ett eluttag. Förutom upp till 15-tums Macbook finns det även utrymme för en Ipad i Lifepack.

Lifepack Ryggsäck
Pris: 1 996 kronor hos Coolstuff.


RYggäsck Mac

Ryggsäck med kombinationslås

Det är omöjligt att ständigt ha koll på vad som händer bakom ryggen. Genom att hålla dragkedjan stängd med hjälp av ett kodlås kan du vara trygg i att ingen klåfingrig person kikar ner i ryggan. Den här ryggsäcken har inbyggt kombinationslås och plats för en dator på upp till 16 tum.

16 tum Laptop Ryggsäck med Anti-Stöld och USB-port
Pris
: 799 kronor hos CDON.


Fotnot: Glöm inte att dubbelkolla att måtten stämmer på väskan gentemot din Mac. Tänk också på att vissa av ryggsäckarna kan produceras med annan standard av eluttag och att vissa flygplatser har regler för ryggsäckar med inbyggd teknik.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning