Apple är känt för sitt hemlighetsmakeri, och när en ny produkt först presenteras är det sällan vi har känt till mer än en del tekniska detaljer. Tomrummet Apple lämnar fylls alltid av rykten och hörsägen, och inte så sällan av konceptbilder som visar vad företaget skulle kunna hitta på härnäst.

Många av dessa är hyfsat trovärdiga och en del visar riktigt intressanta idéer som vi faktiskt skulle uppskatta om Apple tog till sig.

Andra är lite mer knäppa och en del får oss att undra om inte designern har en skruv eller två lösa. Här är de 10 knepigaste konceptbilderna vi har sett.

1

1. Kloförsedd Iphone

Federico Ciccarese har tagit fram det här Iphone-konceptet som tar steget långt förbi Apple Watch. Förutom att det känns rätt jobbigt med klor känns det som en ypperligt dålig idé att lägga en böjd glasskärm på handryggen.

2

2. Platt och flexibelt

Det här konceptet av Pritesh Chavan ser vid första anblicken ganska normalt ut – en tunnare Iphone är vad Apple alltid har försökt få till. Men sedan inser du att den kan vecklas ut som en folder till att bli en Ipad Mini.

3

3. Time Band: John Scully var först med Apple Watch?

Det här är inte bara en påhittad Appleprodukt utan en påhittad Appleprodukt som Apple hittade på. Det var Apples dåvarande vd John Scully som 1991 publicerade en bild på Time Band i japanska magasinet Axis. Varför han lät ta fram konceptet och varför den bara publicerades i Japan vet vi inte.

4

4. Projektionsmobilen

Varför ha en hel telefon när du kan projicera gränssnittet på handflatan från en mycket mindre pryl som sitter på handleden? Vi vet ärligt talat inte om den här idén passar bättre på soptippen eller i en bättre science fiction-film.

5

5. Ringklockan

The Ring Clock kallar designern Szikszai Gusztáv den här mackapären. Vi tror att det ska vara en ring som visar vad klockan är, vad nu det ska vara bra för.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning