Mailtags
Mailtags kommer från samma utvecklare som Mail Act-On, Indev, och gör att du kan tagga mejl precis som filer och mappar i Finder. Den gör också att du kan lägga till anteckningar till mejl, koppla kalenderhändelser till mejl (till exempel en påminnelse om att svara på ett mejl) direkt från programmet, och att du kan söka på taggar och annan metadata både i Mails sökfunktion och i reglerna för smarta brevlådor.

195 kronor,

QuoteFix
Om du föredrar att svara på mejl med det ursprungliga meddelandet ovanför ditt svar istället för under som Apple förväntar sig, kan du ladda ner Quotefix, som även kan ta bort signaturer och tomma rader från originalen.

Gratis,

Spamsieve
Om ditt serverbaserade spamfilter inte är så duktigt, eller om du inte har något alls, kan Spamsieve vara en riktig räddare i nöden. Den får bukt med nästan all spam automatiskt, och kan även lära sig i de få fall den gör fel.

195 kronor,

Funkar inte din insticksmodul?

Efter varje uppdatering av OS X brukar Mail-pluginer sluta funka. Om du tror att de ändå funkar kan du använda Mailpluginfix för att få Mail att acceptera dina pluginer. Inga garantier utlovas, men det brukar gå bra. Ladda ner gratis på

Joe Kissell, Macworld.com. Översättning och tillägg: Anders Lundberg.

Sida 3 / 3

Innehållsförteckning