iOS-tillbehör till bilen

Av Johan Wallén

Två prylar som gör dig laddad
Just Mobile erbjuder två olika sätt att hålla dina i-prylar laddade när du åker bil. Den ena är lite mer exkluderande än den andra, kan man säga. Highway Duo är en kontakt för cigarettuttaget som har en spiralformad lightning-sladd inbyggd. Förutom det har den även en usb-kontakt där du kan ladda valfri pryl.

Highway Max kopplar du också in i cigarettuttaget, men här får du i stället två usb-portar för valfritt laddande, till exempel av äldre iOS-enheter med den gamla kontakten. Kanske kan även din Android-utrustade kompis få ladda lite? Nähä, inte det.

Fakta: Duo

Pris: ca 300 kr
Mer info:

Fakta: Max

Pris: ca 250 kr
Mer info:

En hjälpande spindel
Breffo Spiderpodium är det spännande namnet på en pryl som ser ut som något ur en rymdskräckfilm men faktisk kan tyckas riktigt praktisk. Med de åtta ledade benen kan du dels använda Breffo som ställ, men också fästa telefonen på till exempel cykeln eller i bilen. Finns i massor av olika färger och modeller.

Fakta: Från

Pris: ca 160 kr
Mer info:

Blockera friskluften
Det finns många iPhone-hållare för montering i luftutblåsen i bilen, men få som sitter riktigt bra. Kenu Airframe är en smart lösning som funkar i de flesta olika ventilationssystem. Den går dessutom att rotera så att du kan ha telefonen i både upprätt och liggande läge.

Pris: Ca 200 kr
Mer info:

Bio för barnen
iPads betydelse för småbarnsföräldrar är svår att överskatta, särskilt på resor. Med Snugg Headrest Mount fäster du enkelt din iPad i nackstödet och skapar på så sätt en minibiograf för telningen. Förutsätter att du har investerat i ett Snugg-fodral till din iPad vill säga.

Pris: 250 kr (nackstödshållare), 330 kr (iPad-fodral)
Mer info: