Adobes prenumerationsprogram Creative Cloud kostar drygt 500 kronor i månaden och då ingår Photoshop, Illustrator, Dreamweaver och alla andra av företagets design-, video- och ljudprogram.

För fotografer, som ofta bara är ute efter Photoshop, har det hittills kostat över 200 kronor i månaden för enbart det programmet. Ganska saftigt, verkar många ha tyckt då Adobe nu har lanserat en kampanj med ett betydligt billigare erbjudande.

Fram till 2 december kan du få Photoshop, Lightroom 5 och de grundläggande funktionerna i Creative Cloud (som 20 gigabyte lagring i molnet och tillgång till sajten Behance Pro) för 105 kronor i månaden. Erbjudandet gäller för en årsprenumeration men betalningarna sker per månad.

Vilka priser som gäller nästa år om du vill fortsätta använda programmen när prenumerationen är slut framgår inte, och många användare har uttryckt oro över huruvida Adobe kan komma att höja priserna på Creative Cloud kraftigt när så många som möjligt har nappat på prenumerationsmodellen.

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Bildredigeringsprogram (Mac) just nu