Tillbehör:

Filma dina nedläggningar

Genom att montera din telefon bakom kikarsiktet kan du filma dina jaktupplevelser ur gevärets perspektiv. Vi har hittat två olika lösningar för detta, iScope och Phoneskope. iScope är en universaladapter som du kan fästa på många olika sikten, medan Phoneskope har mer specifika lösningar för olika märken. Kostar från 700 kronor. De här systemen är inte bara för jägare utan funkar även till kikare.

Pris: från 700 kr
Länkar:
iScope:
Phoneskope:

Låt solen ladda telefonen

På sega jaktpass kan det vara trevligt med lite förströelse i digital form, men för att du inte ska riskera att batteriet tar slut bör du införskaffa ett extrabatteri. Powermonkey Extreme är precis som namnet antyder i extremaste laget med sina 9000 mAh och medföljande solcellsladdare. Med den här kan du inte bara ladda telefonen utan allt som går att ladda via usb eller tolvvoltsuttag. Finns i ett antal olika färger.

Pris: 1200 kr
Länk:

Knappa vidare i kylan

Om du vill kunna använda telefonen på passet utan att frysa fingrarna av dig rekommenderar vi ett par handskar med touchfunktion. De här kommer från Outdor Research och heter Stormsensor Gloves. De är vattenavvisande och fleecefodrade med läderförstärkning i handflatan. Just dessa är i dammodell, men de finns även i herrvariant.

Pris: ca 800 kr
Länk: