Jakt-appar:

Jägarexamen

Den här appen testade vi redan för knappt ett år sedan (), men den har lägligt nog kommit i en uppdatering lagom till jaktsäsongen. Här hittar du 800 frågor hämtade från Svenska Jägareförbundets böcker, du kan studera ett antal djurarter i närbild, lära dig jakttermer och utmana kompisar på jaktkunskaper via Facebook. Appen funkar både till iPhone och iPad och finns även i en gratisversion.

Pris: 99 kr
Länk:

Genzos Jaktapp

Det här är en smart app för att organisera jaktlaget för eftersök, fördelning av pass, djurobservationer och mycket annat. På kartan placerar du ut olika symboler för exempelvis spår, jakttorn och annat. Du kan markera områden med virtuella stängsel och för 45 kronor extra kan du skanna in egna kartor. Dessutom får du en massa bonusfunktioner som artdatabas, jakttidtabell, väderinformation och jaktnyheter från tidningen Jakt och Jägare.

Pris: gratis
Länk:

Viltappen

I den här appen från Svenska Jägareförbundet får du reda på en massa spännande om våra svenska djurarter. Till exempel hur de låter, hur deras spår ser ut och andra kännetecken. Du kan även registrera egna observationer i appen med bilder, text och ljudinspelningar. Appen är dessutom helt gratis.

Pris: gratis
Länk: