Klicka på spelaren nedan eller lyssna via iTunes, MacWorlds podcast hittar du här. Tyvärr kan det dröja ett tag innan våra podcasts dyker upp i iTunes till datorn, men den finns i podcast-appen till iPhone och iPad. Prenumerera gärna på podcasten så missar du inget avsnitt!

Ur innehållet:
Nu har iOS 7 rullat i två veckor på våra iPhone och iPad. Vi pratar om buggar, brister, irritationsmoment och ett och annat ödesdigert misstag.

Ungefär samtidigt dök de första riktiga recensionerna av nya iPhone 5S och iPhone 5C upp på nätet. Vi summerar mottagandet.

Försäljningen av iPhone 5S och 5C blev ett stort rekord, om vi får tro Apples egen statistik som släpptes helgen efter att den dök upp i butiker. Men kan vi lita på siffrorna? 
Samtidigt har det dykt upp statistik som visar att iPad håller på att förlora kronan på marknaden för surfplattor. I somras stod iPads omsättning för ”bara” 50 procent av marknaden. Även här gäller det att läsa siffrorna rätt. Vi diskuterar och analyserar.

Till sist dök vi på en konstig nyhet i veckan, GT skriver att iPhone-telefoner som uppdaterats till iOS 7.0.2 helt plötsligt kan börja slå ut butikernas larm på varor. Vi gräver i historien - stämmer det?