Apples ekonomichef Peter Oppenheimer lät under gårdagens frågestund med analytiker och investerare meddela att företaget kommer att ha ”fullt upp i höst”, med andra ord vankas en hel drös nya produkter.

Med tanke på att Apple hittills i år endast släppt nya modeller av Macbook Air, Time Capsule och Airport Extreme kan vi åtminstone förvänta oss uppgraderingar av Macbook Pro, Mac Pro, iMac, Mac Mini, iPhone och iPad.

När det kommer till iPad Mini är den stora frågan om Apple lyckas få tag på tillräckligt många retinaskärmar, annars kan uppgraderingen mycket väl skjutas upp till efter årsskiftet.

Vad gäller iPod är situationen ännu mer osäker. Med tanke på att folk i allt högre utsträckning väljer mobiltelefoner i stället för mp3-spelare är frågan om vi överhuvudtaget får se några nya modeller. Ett tecken på att så kan vara fallet är att Apple inte nämnde iPodförsäljningen med ett ord i pressmeddelandet om kvartalsrapporten.

Möjligtvis är helt nya produkter i görningen, som bekant har det ju ryktats om både iWatch och iTV. Apples vd Tim Cook signalerade under gårdagens frågestund att något stort är på gång, men exakt vad det är ville han inte gå in på.

- Vi arbetar på några grejer som vi är verkligt stolta över och vi kommer att säga till när vi är klara, sade Tim Cook till frågeställarna.