Safari: Jag älskar Safari, av det enkla skälet att jag använder alla de här kortkommandona som finns, kringla 1, kringla 2, 3 ...4 ... 5 ...och kringla 6...

Google Chrome: Nej, Safari är min standard, den här har jag bara ifall att. Den är till för att visa sajter ibland, om något strular, som kanske banken någon gång.

Påminnelser: Den använder jag otroligt mycket, jag har flera hundra avklarade påminnelser man fortfarande kan se och det känns utmärkt.

Anteckningar: Det är otroligt vad jag använder det mycket, till frågor, manus och allting. Jag känner dock att jag har oerhört mycket hemliga grejer framme här så nu stänger jag ner det så du inte kan se, men det är ett så fantastiskt program och så härligt att det går att synka så att allting finns överallt.

iTunes: Det använder jag väldigt lite till musik, däremot någon gång om dagen så kollar jag topplistan och så blir jag ofta förbannad om jag ligger för långt ner. Nu ligger jag trea och det är bra men när det börjar gå ner till sjunde plats är det deprimerande. Då stänger jag ner och tänker att jag inte borde tänka på det och så går jag vidare i livet.

Meddelande: Sedan har jag börjat använda det här Meddelande. Och jag får det att fungera både mellan dator och telefon. (Kristoffer skickar ett meddelande till Adam Alsing, mitt under intervjun, Kjells anm.)

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Mjukvaror (Mac) just nu