Gårdagens uppdatering till betaversionen av OS X 10.8.2 tillför en rad nyheter. Bland annat har det äntligen införts stöd för telefonnummer i Meddelanden, ett program låter dig skicka textmeddelanden till en iOS-enhet via iMessage. Integrationen med iMessage i iOS 6 har även förbättrats i gårdagens uppdatering som har det interna versionsnumret 12C50.

En annan nyhet är att strömsparfunktionen Power Nap nu även fungerar tillsammans med Macbook Air från slutet av 2010. Tidigare fungerade funktionen endast med nyare modeller av Macbook Air och den senaste retinamodellen av Macbook Pro.

OS X 10.8.2 facebook

OS X 10.8.2 får även en ännu starkare integration med Facebook som gör det möjligt att använda tjänster och program utan att behöva uppge inloggningsuppgifter. Facebook kan i OS X 10.8.2 likt iOS 6 kombinera uppgifterna från dina kontakter och erbjuder bättre stöd för Notiser, skriver Appleinsider.

Apple har inte meddelat när OS X 10.8.2 kommer att släppas, men med största sannolikhet kommer det att ske kort efter dagens lansering av nästa iPhone som äger rum klockan 19.00 svensk tid. Glöm inte att flöja evenemanget på MacWorld.