Det stora dragplåstret var nya modeller av iPad. Den populära pekplattan blir nu tunnare och lättare samtidigt som den utrustas med dubbelkärnig processor och kraftfulla grafikkretsar. Dessutom ingår dubbla videokameror för Facetime.

Läs mer:


Det presenterades även ett antal nya tillbehör för iPad. Förutom nya fodral släpper Apple en hdmi-adapter som gör det möjligt att koppla in pekplattan i en platt-tv.

Läs mer:

Vi bjöds på en ny förhandsvisning av iOS 4.3 och fick reda på att uppdateringen släpps den 11 mars. Användare av iPad kan även se fram emot de nya apparna Facetime och Photo Booth.

Läs mer:

Den 11 mars är det även dags för nya versioner av iMovie och Garageband för iPad, iPhone och iPod Touch. Priset tros bli 38 kronor styck.

Läs mer:

Vi fick även ta del av en hel del statistik. Bland annat har det nu tecknats över 200 miljoner konton för iTunes Store, App Store och iBookstore. Dessutom har det sålts över 100 miljoner exemplar av iPhone och 15 miljoner exemplar av iPad.

Läs mer:

Uppdatering 00.30:

Vill ni se eventet i sin helhet har Apple nu lagt upp en strömmande video på sin webbplats (länk). Följer man traditionen lär även en högupplöst version dyka upp som podcast i iTunes inom kort.