De senaste veckorna har både bilder och videoklipp på vad som påstås vara den kommande Mac Minin börjat cirkulera på nätet. Ryktena tog genast fart medan andra menade att bilderna var fejkade.

Nu kommer en ny bild som bekräftar de tidigare ryktena. Bilden sägs vara på förpackningen till den kommande Mac Minin och som tidigare ser man fem usb-portar, en mini dvi-port, en mini display-port en firewire 800-port. En Nvidia-logga tycks också bekräfta ryktet att datorn kommer innehålla grafikkretsen Geforce 9400M, alltså samma som i de nya Macbook-datorerna.

Ytterligare faktorer som antyder att Apple snart släpper nya modeller är att sex nya produktnummer dykt upp i datorsystemet hos flera återförsäljare, vilket skulle peka mot två nya Mac Mini och fyra nya iMac-modeller.

När datorerna ska presenteras är ännu ovisst. Appleinsider skriver om den 24:e mars som ett potentiellt datum medan sidor som One More Thing och HardMac har publicerat påstådda specifikationer på de nya datorerna och hävdar att de kommer lanseras redan idag.