Orkade du inte följa MacWorlds liverapportering om kvällens nyheter från Apple? I så fall kommer här en kort summering:

MacWorlds kommentar: Kvällens enda hårdvarunyhet får alla pojkar med guldbyxor att dregla floder. Men vad hände egentligen med de andra Macarna? Ska vi verkligen behöva vänta ända tills februari innan vi får se en uppgraderad Mac Pro eller en ny iMac? Och vad händer egentligen med Mac Mini?

MacWorlds kommentar: Minst sagt efterlängtad nyhet. Nackdelen är att Apple tvingats gå med på flera olika prisnivåer och med tanke på skivbolagens girighet dröjer det nog inte lång tid innan det bara är gammal skåpmat som säljs billigt.

MacWorlds kommentar: Visst är det coolt med automatisk ansiktsigenkänning. Men att ägna en hel halvtimme åt just iPhoto? Sällan har vi hört så många suckar samtidigt.

MacWorlds kommentar: Skönt att man nu åtgärdat många av de brister som fanns i den förra versionen. Som bekant har många envisats vid att hålla fast vid iMovie 06 just av den anledningen.

MacWorlds kommentar: Lär dig spela gitarr med en äkta kändis! Kanske inte precis världens mest intressanta nyhet.

MacWorlds kommentar: Bortsett från att Apple äntligen översatt kontorspaketet till svenska är det ännu en kollektiv suck från oss Macanvändare.

MacWorlds kommentar: Med tanke på alla problem kring MobileMe avvaktar vi nog ett tag innan vi säger bu eller bä om denna nyhet.

Avslutningsvis kan vi tipsa om att hela anförandet nu ligger uppe för beskådan på Apples webbplats.

Vad tycker du om nyheterna? Var de något att ha? Dela med dig av din åsikt på MacWorlds Forum!