Trollbäck + Company är en konceptdriven designstudio som producerar expressiv och meningsfull design och live action. I studion på Fifth Avenue jobbar ett team med designers från sju olika länder. Kunderna inkluderar filmbolag som Miramax och Fox Searchlight; TV-nätverk som CBS och HBO; och några av världens mest kända varumärken: Nike, Jaguar och Volvo.

- Alla är kreativa. Det kanske låter trivialt, men kreativitet är inte begränsat till "kreativa" yrken. Det är en kraft som är nödvändig för allt liv, säger Jakob Trollbäck.

- De som inte förstår att kreativitet och fantasi existerar inom oss alla har svårt att skapa kommunikation som andra kan ta till sig, och resultatet är en uttråkad och passiv publik. Den mest banbrytande kommunikationen vågar låta sin publik ta del av den kreativa processen, och underskattar inte hur viktigt det är för vår självkänsla att tänka och upptäcka saker själv fortsätter Jakob.

I sin presentation kommer Jakob Trollbäck, Creative Director och grundare av New York-baserade Trollbäck + Company, tala om hur hans studio skapar engagerande rörliga bilder för reklam, film och TV.

- Vi vill vara en depå som fyller på med kunskap och inspiration och nu börjar vårt seminarieprogram kännas riktigt bra, säger Arne Ekstrand projektledare för Creative Zoo.

Bland tidigare presenterade seminariehållare finns: Världsartisten David Lachapelle, Johan Stael von Holstein, en av världens främsta marknadsförare Claes Andreasson, managementgurun Bengt Karlöf, Tom Beckman från Prime Pr och David Eriksson från North Kingdom

Läs mer om Creative Zoo här!