Den välrenommerade tidningen Washington Post säger sig fått tag på dokument som pekar åt att vi snart kommer få se två nya produkter från Apple.

Det första är den beryktade iPoden med trådlöst nätverk och pekskärm. Den andra skulle vara en iPhone nano, en billigare varianten av den nyligen lanserade iPhone. Det sistnämnda har tidigare viftats bort som nonsens från dåligt underättade analytiker.

Vi har sedan tidigare berättat om läckta bilder på vad som kan vara en ny iPod nano. En enkel sökning på Google avslöjar dessutom tonvis med rykten om nya iPodar med våde de ena och andra fantastiska funktionerna efter varandra. Vi får ändå betrakta den här källan som ett steg vassare än mycket annat, men ingenting kan vara absolut säkert innan vi sett och hört Apple-VDn Steve Jobs själv prata om det.

På onsdag får vi förhoppningsvis veta vad som är sant och inte. Då håller Apple sitt “Special Event” för inbjuden media med flera. Det lilla man vet om detta event är nämligen att det skall gå i musikens tecken.

Uppe till höger, under "Läs mer", har vi länkat till flera artiklar om olika rykten vi själva skrivit om under året som gått.

Källa: washingtonpost.com