Nu börjar det sippra ut mer information om innehållet i den senaste Leopard-betan. Think Secret har nämligen gått igenom Mac OS X 10.5 build 9A527 och upptäckt betydligt fler godsaker än en ny introfilm.

För det första är versionen både mer stabil och snabbare än någon tidigare beta vilket lovar gott inför oktober.

För det andra tar flera av programmen betydligt mindre plats än tidigare. Till exempel har Apple fått ner storleken på Airport Utility från 23,7 megabyte till 4,1 megabyte. Det tyder på att koden har optimerats rejält.

För det tredje har det satsats hårt på utseendet. Den största nyheten är att nästan alla program nu har en högupplöst ikon på hela 512x512 pixlar. Detaljrikedomen är verkligen imponerande; den som vill kan till och med läsa texten på ikonen för Textredigeraren. Även dockan och menyraden har fått smärre justeringar.

En annan välkommen nyhet är att Skivverktyg nu kan ändra storleken på existerande partitioner. Än så länge är funktionen dock ganska så buggig.

Slutligen har programmet Internetanslutning gått i pension. Funktionaliteten har nämligen bakats in i nätverksinställningarna.

Den som vill se fler bilder på build 9A527 kan klicka här!

Källa: ThinkSecret