Belkin, tillverkare av diverse tillbehör för datorer och annan elektronik, har utvecklat en vattentät mus. Washable Mouse heter den, och precis som namnet antyder är tanken med musen att användaren skall kunna tvätta den. Detta kan enligt tillverkaren ske under rinnande vatten.

Musen har höger- och vänsterknappar samt en liten styrplatta för att scrolla både i höjd- och sidled. Känsligheten är hela 1200 dpi, vilket skall göra det möjligt att använda musen även på okonventionella ytor såsom möbelstoppning och annat ojämnt. Washable Mouse ansluts till datorn via en vanlig USB-kabel.

Belkin har även passat på att släppa en kombinerad musmatta och bärväska för möss och andra små tillbehör. Mouse Trap heter denna, och kommer med en hängare för att haka fast utanpå en större väska och därmed spara utrymme i denna, och vecklar när man öppnar dess blixtlås ut sig till en cirkulär musmatta.

Washable Mouse skall finnas till försäljning i augusti och kommer kosta cirka 30 dollar. Mouse Trap finns redan nu till en kostnad av 13 dollar.