SALLING CLICKER
Jonas Sallings prisbelönta och otroligt populära program som gör att nästan vilken bluetoothmobil som helst kan användas som fjärrkontroll för OS X. Byt låt i iTunes, styr muspekaren eller bläddra i presentationen utan att behöva röra varken mus eller tangentbord.
Pris:
169 kr


MISSING SYNC
Synkar din handdator med Macen, även i de fall det inte finns stöd i iSync. Till exempel om du har en smartphone eller en PocketPC.
Pris: 280 kr.


BLUEPHONEELITE
Gör så att din nalle (visst känns det ordet lite retro?) snackar ihop sig med din Mac. Visar mobilens batteristatus på datorn, skapar samtalsloggar, plockar fram namn på den som ringer om du har personen i Adressboken i OS X, pausar musiken i iTunes när du får inkommande samtal och mycket, mycket annat.
Pris: 141 kr.


ROMEO
Ännu ett program som gör fjärrkontroll av din bluetoothmobil, och det gratis. Enklare än Salling Clicker, men du kan skapa egna funktioner med AppleScript-stödet.
Pris: Gratis!


iTUNE MY WALKMAN
iTunesskript som laddar din musikmobil med låtar från valfri spellista, smart eller vanlig. Funkar med alla mobiler som kan monteras på din dators skrivbord.
Pris: Gratis!


SONY ERICSSON THEME CREATOR
Det officiella programmet för att skapa egna teman till din Sony Ericsson-mobil. Det är inte helt enkelt, men underlättas helt klart av de inbyggda mallarna.
Pris: Gratis!Här är alla delarna!

Del 1: Textredigering
Del 2: Officepaket
Del 3: Ljud & musik
Del 4: Video & webb-tv
Del 5: Grafik & Foto
Del 6: iPod
Del 7: Internet
Del 8: Mobilt
Del 9: Spel
Del 10: Nyttoprogram
Del 11: Systemverktyg
Del 12: Hjälpmedel

Vad är ditt bästa mobiltips? Lämna gärna ditt förslag i kommentarerna nedan!