Tink

Tink är en app som vissa kommer älska och andra inte förstå vitsen med. Tur då att den är gratis så att du kan testa utan att lägga ett öre.

Till skillnad från övriga tjänster och program i det här testet är Tink enbart en app för IOS och Android, och kan varken användas på webben eller i datorn. Det är lite märkligt för ett program som gör något så dataorienterat som privatekonomi, men för det Tink gör fungerar det faktiskt väldigt bra.

Uppdatering 2017-04-13: En uppmärksam läsare påpekar att det visst går att logga in i vanliga webbläsaren, på www.tink.se/b/#login. Det finns ingen länk på webbplatsen dit, och "/b/" signalerar att det kanske rör sig om en betaversion, men vi har testat och det verkar fungera.

Tink

Den absolut största fördelen med Tink är att du genom att ansluta dina olika bank- och kortkonton automatisk får snabb koll på alla utgifter. Och det bästa är att du inte behöver gå in och importera igen vid senare tillfällen.

Du kan också sätta ett budgetmål för varje utgiftskategori, för att se hur du står dig efter till exempel halva månaden.

Om du är ute efter att hela tiden ha en uppdaterad koll på utgifter, saldon, budgetar och hellre använder en app för alla dina konton än varsin app per bank är Tink nära nog perfekt. Det enda vi saknar är egentligen fler avancerade rapporter och stöd för aktier, fonder och andra investeringar. Och nog vore det trevligt att kunna använda Tink på datorn.

Bäst i testFakta: Tink

System: IOS/Android
Version: 2.5.13
Pris: Gratis
Mer info: www.tink.se/sv/

plus

Otroligt smidig import
Snyggt och enkelt gränssnitt
Betala och överför direkt i appen
Gratis

minus

Knapphändiga rapporter
Klarar inte investeringar och annat mer avancerat

Betyg 9 av 10Betyg 9 av 10
Sida 2 / 4

Innehållsförteckning