60 watt torde räcka till de mesta. Vi ser inga tecken på att laddstationen storknar, inte ens efter flera timmars användning. Den blir varm, men inte het, och alla prylar laddas på maxfart.

Det är dock möjligt att vi stöter på lite patrull om vi ska ladda en Macbook Pro i 15-tumsmodell. Vi har tyvärr inte möjlighet att testladda en Macbook av den storleken, men vi kan tänka oss att laddstationen i vissa fall får problem att leverera nog med ström.

60 watt duger för att ladda upp batteriet i en 15-tummare, men ska vi använda datorn samtidigt kan laddningen gå långsammare eller stanna upp helt, särskilt om vi använder processortunga program samtidigt. En 15-tummare levereras ju med 87 watts-laddare av en anledning. 

Ännu fler portar efterlyses

Är det något vi saknar är det fler usb-portar. Fyra stycken usb typ a och två stycken typ c duger, men ännu några till skulle inte skada. Då är laddstationen Globis som vi testat tidigare bättre utrustad, med sex vanliga usb-portar (som alla ger 2,8 ampere, mot Satechis 2,4).

Läs mer! Test: Globis säkrar laddningen av husets alla prylar

Å andra sidan är Satechi-laddaren betydligt mindre. Det skulle till och med kunna vara en bra pryl att ta med på resan, lämpligt för ett hotellrum med få eluttag eller bara för att slippa ta med alla olika laddare (men sladdarna måste fortfarande med). Att vi kan få nästan tre stycken Satechi-laddare till priset av en Globis är såklart lockande, även om Satechi-modellen saknar Globis utseende och finess.