Nu står det klart att Apple Park, Apples nya huvudkontor, kommer att invigas i april. Salen där produktpresentationerna kommer att hållas får i sin tur namnet Steve Jobs Theater, detta för att hedra företagets avlidna grundare.

Det ser emellertid ut som om vi får se ett nytt Apple-event redan i mars. På agendan står bland annat nya modeller av Ipad och fler armband för Apple Watch.

Apple har köpt upp Realface, ett israeliskt företag som specialiserat sig på ansiktsigenkänning. Förvärvet styrker påståendet om nya biometriska funktioner i kommande modeller av Iphone.

Ett exemplar av Iphone 7 Plus har börjat brinna, något som har väckt farhågor om en ny skandal liknande den kring Samsung Galaxy Note 7.

Apple har ändrat sina garantiregler, något som underlättar för användare som bytt ut skärmglaset.

Har du Iphone 6 eller 6S bör du se till att du kör IOS 10.2.1, det har nämligen visat sig att den uppdateringen åtgärdar problemet med att mobilen stängs av utan synbar orsak.

Avslutningsvis har vi rapporterat om att många användare klagar på att tangentbordet i nya Macbook Pro inte fungerar som avsett. Har du liknande problem bör du ta med datorn till en auktoriserad Apple-verkstad.