Vi har testat batteritiden i nya Macbook Pro och kan konstatera att att den senaste uppdateringen av Mac OS Sierra tycks ha fått bukt med problemen som har rapporterats.

Vidare kan vi meddela att uppdateringen av Microsoft Office som ska ge stöd för Touch Bar är på gång. Den som vill ha tillgång till funktionen redan nu rekommenderas att gå med i Office Insider-programmet.

De första spåren av 2017 års modeller av Macbook Pro har upptäckts i den senaste betaversionen av Mac OS Sierra 10.12.4. Den stora nyheten väntas bli Kaby Lake-processorer.

Är du student eller lärare kan du nu köpa Apples proffsprogram till rabatterat pris. För 2 195 kronor får du tillgång till Final Cut Pro X, Motion 5, Compressor 4, Logic Pro X och Mainstage 3.

Efter en lång tids väntan finns nu de trådlösa hörlurarna Beatsx till försäljning på Apple Store. Prislappen ligger på 1 490 kronor.

Har du ett exemplar av den mattsvarta modellen av Iphone 7 finns det en risk för att färgen flagnar. Även risken för repor är större än för andra modeller.

Avslutningsvis har vi uppmärksammat att din surfhistorik kan ha sparats på Icloud, detta trots att du har raderat den. Efter avslöjandet sägs Apple ha ändrat på sina rutiner.