Apple har presenterat en ny kvartalsrapport och omsättningen var som väntat den högsta någonsin. Medan det går uppåt för Iphone och Mac går det fortsatt nedåt för Ipad.

Med 78,3 miljoner sålda exemplar av Iphone har Apple lyckats peta ner Samsung från tronen vad gäller smarta mobiltelefoner. Samsung väntas emellertid ta tillbaka förstaplatsen redan detta kvartal.

Nu står det klart att Apple ska tillverka Iphone även i Indien. Om allt går som planerat kommer produktionen i gång redan i april.

Apple har råkat ut för en ny gruppstämning i Kalifornien. Bakgrunden är att företaget gjorde att Facetime inte längre fungerade i IOS 6, detta i syfte att tvinga användarna att uppgradera.

Ett märkligt fel har drabbat LG Ultrafine 5K, om det finns en router i närheten blir nämligen skärmen svart. Tills buggen har åtgärdats är rekommendationen att ha ett avstånd på minst två meter.

Är du student eller lärare kan du inom kort köpa Apples proffsprogram till lägre pris än normalt. Erbjudandet gäller Final Cut Pro X, Motion 5, Compressor 4, Logic Pro X och Mainstage 3.

Avslutningsvis vill vi tipsa om 7 armband till Apple Watch som inte kostar skjortan.