Airpods har fått en hel del rekommendationer sedan lanseringen. I vårt test gav vi tummen upp till de trådlösa lurarna bland annat för den smidiga parkopplingen, och för batteritiden.

Missa inte! Bästa hörlurar: Stort test av 19 modeller – fyra får full pott

Men det kan finnas flera anledningar att inte köpa dem. Kanske är du ute efter passiv eller aktiv brusreducering, eller så passar de inte dina öron. Eller så är det så enkelt som att du inte orkar vänta, leverenstiden från Apple Store ligger i skrivande stund på sex veckor – och det har den gjort ända sedan lanseringen. Alldeles oavsett vad: "True wireless" är en kategori lurar som verkligen har exploderat den senaste tiden. Här är sju alternativ till Apples Airpods.

Bragi

Bragi The Headphone – nästan alla rätt

Det kanske främsta alternativet till Airpods just nu torde vara Bragis senaste modell The Headphone. Vi testade den nyligen, och de uppfyller de flesta krav. Bra uppkoppling, bra batteritid och dessutom bör de gå att få tag på (vilket alltså inte är en självklarhet i denna nya produktkategori). The Headphone ska gå att beställa i Sverige från och med vecka 5, och förhoppningsvis är det inga sex veckors leveranstid vi talar om här.

Pris: 1 799 kronor
Mer info: Bragi

Läs också: Test - bästa trådlösa hörlurar