Aluminium, slimmade, och i färgerna rymdgrå, silver, guld och rosa guld. Ungefär så ser mer eller mindre alla Apple-produkter ut sedan en tid tillbaka. Apples formspråk helt enkelt.

Snyggt, enligt många, men inte sällan är våra tillbehör; adaptrar, hårddiskar och ställ betydligt tristare än själva datorn. Men varför nöja sig med ful grå plast när vi kan få betydligt snyggare tillbehör än så? Flera tillverkare producerar numera tillbehör som, milt sagt, hämtat en del inspiration från Apples design-team.

Slipp skämmas för vad du har på skrivbordet eller i datorväskan. Här är tillbehören som (nästan) når upp i Apples nivå vad gäller kvalitet och finish. Perfekt att matcha med Macen!

Missa inte: 9 nödvändiga tillbehör du måste köpa till nya Macbook Pro

Musmatta
Bild: Satechi

1. Satechi musmatta i aluminium – i alla "Apple-färgerna"

Satechi har snabbt seglat upp som en tillverkare av snygga, "Maciga" tillbehör. Flera av deras tillbehör finns i de Apple-färger vi nu blivit bekanta med. Här en musmatta i aluminium, som med sin glätta yta ska fungera lika bra för en optisk mus som en lasermus, ja till och med möss med rullkula. Finns i alla "Apple-färger" så att vi kan matcha med exempelvis en rymdgrå Macbook.

Pris: 249 kronor, finns att köpa här. 
Mer info: Satechi