I förra veckan bjöd Donald Trump in chefer för några av USA:s största teknikföretag till ett möte i Trump Tower på Manhattan, som hölls under onsdagen.

Läs också: 18 perfekta julklappar som träffar rakt i hjärtat på Apple-fantasten

Tim Cook satt placerad jämte Peter Thiel, en av få it-ledare som stödde Trump i valkampanjen, och på fotona som dykt upp från mötet ger han ett minst sagt bistert intryck. Cook är som bekant en aktiv kämpe för progressiva värden och jämställdhet, och lär inte vara speciellt glad över det amerikanska valresultatet.

Enligt New York Times diskuterades många ämnen på mötet, med fokus på invandring, jobb och Kina. Några av deltagarna har uttalat sig om mötet, bland annat Amazons Jeff Bezos som menade att det var ”produktivt”. George Zachary, riskkapitalist och vän till Elon Musk, sade att mötet om inte annat gav ett intryck av dialog och att det kan minska spänningen mellan Trump och Silicon Valley.

Tim Cook och Elon Musk stannade enligt uppgift kvar efter mötet för ett mer privat samtal, men det är hittills okänt vad som kan ha diskuterats då. (Vi har ju dock våra misstankar...).