Vilken webbläsare för Iphone är bäst? Safari är standardwebbläsaren som följer med på varje IOS-enhet, men det finns gott om alternativ, från Google Chrome och Operas olika appar, till mer nischade produkter som Dolphin, Atomic och Ghostery.

Vi har testar de sju bästa och betygsatt dem. Hitta din favorit och se vad varje webbläsare är bra (och mindre bra) på.

Styr med avancerade gester – Dolphin

Dolphin är ett fullmatat alternativ till Safari med imponerande stöd för gester. Appen har stöd för flikar precis som Safari, men det är lättare att bläddra mellan dem. Svep från högerkanten av skärmen för att öppna en sida med de öppna flikarna. Det är mindre flashigt än i Safari men också mindre rörigt. Om du föredrar flikar längs toppen av fönstret som i datorn och på Ipad kan du aktivera det i inställningarna.

Svep från vänsterkanten av skärmen för att se bokmärken och genvägar.

Dolphin

Dolphins olika gester kan bland annat navigera mellan sidor, ladda om en sida, öppna en ny flik och mycket mer. Du kan rita egna gester och ställa in vad de ska göra, och appen har inga problem att känna igen gesterna när du väl utför dem.

Night Mode sänker ljusstyrkan så att det är lättare att surfa mitt i natten, och en dedikerad knapp bredvid sökfältet aktiverar kameran för att skanna qr-koder. I Dela-menyn hittar du Facebook, Twitter, Evernote, Airdrop och en unik funktion kallad Dolphin Connect som kan synka öppet innehållet mellan dina olika IOS-enheter. Dolphin stöder även tillägg till Imessage i IOS 10.

Dolphins uppsättning avancerade funktioner är imponerande, men kan vara överväldigande för nya användare.

plus

Många funktioner
Stöd för många användbara gester
Speciallägen är praktiska och enkla att aktivera

minus

Gränssnittet är mer komplicerat än i Safari, speciellt för nya användare

Sida 1 / 7

Innehållsförteckning