4. Mophie Hold Force – batteriskal bara när du behöver det

Precis som Exeliums variant är det här inte ett regelrätt batteriskal, men väl ett gott alternativ. Hold Force är ett modulärt och magnetiskt skal som säljs med några olika tillbehör att fästa på baksidan av skalet. Här kommer vi fokusera på batteriet, som har det något motsägelsefulla namnet Powerstation Plus Mini.
 

Mophie Hold Force

Batteriet sitter fast på baksidan av skalet med inbyggda magneter. En kort lightning-sladd förser även en Iphone 7 Plus med en hel laddning och lite till. 4 000 mAh räcker längre än Exeliums powerbank, och utan trådlös laddning slipper vi lika stora effektförluster på vägen.

Själva skalet säljs separat och kallas Base Case. Det kan fås i en rad olika färger och i två olika stilar för både Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Skalet är gjort i plast, och gör mobilen rejält mycket smidigare att hantera än med ett klumpigt batteriskal. Även med batteriet monterat på vid laddning är skalet inte ohanterligt, även om det såklart blir tyngre. 

Omdöme 

Bra köpMophie Hold Force är en smidig lösning för den som vill ha det bästa av två världar – ibland batteriskal, ibland bara ett smidigt, vanligt skal. När vi tidigare Hold Force tyckte vi att bara skalet var väl dyrt (cirka 400 kronor) i jämförelse med vanliga skal. I jämförelse med andra batteriskal är vi dock betydligt mer förtjusta i Hold Force, och betyget blir därför högre i detta test.

Fakta: Mophie Hold Force Base Case med Powerstation Plus Mini
Funktion: Modulärt, magnetisk skal med batteri som kan fästas på baksidan. Säljs separat. 
Batterikapacitet: 4 000 mAh
Passar till: Iphone 7 och Iphone 7 Plus 
Pris: cirka 400 kronor för skalet, 700 kr för batteriet.
Mer info: Mophie

plus

Batteriskal bara när det behövs
Stort batteri
 

minus

Något dyr
Ingen trådlös laddning
 

Betyg 8 av 10Betyg 8 av 10