Det ser allt mer ut som att vi får vänja oss vid ett liv utan hörlurskontakt i nästa Iphone 7. I en video från Youtube-kanalen Unbox Therapy ser vi Lewis Hilsenteger (mannen som böjde en Iphone 6 Plus) öppna en låda innehållandes två skal som sägs tillhöra ännu ej släppta, men mycket omskrivna, Iphone 7 och Iphone SE.

Missa inte: Strul med Imessage? Fixa de vanligaste problemen enkelt

Iphone 7

Lewis Hilsenteger tvingar in en Iphone 6s i skalet till den tänkta Iphone 7, och det visar tre saker. Dels passar skalet bra, Iphone 7 ser därmed ut att bli ungefär lika tunn som nuvarande modell, möjligen något tunnare. Dels sitter hålet för kameran betydligt längre ned än på nuvarande modell. Kamerahålet är större, men det ser fortfarande ut att vara designat för bara en kamera.

Det kan tyda på att dubbla kameror blir reserverat för Plus-modellen, om det alls blir verklighet. På undersidan av skalet ser vi dessutom två identiska hål för kamera och mikrofon, något skulle kunna tyda på att hörlurskontakten försvinner och ersätts med ytterligare en högtalare.

Iphone 7

I videon placeras även en Iphone 5 i skalet tänkt till den påstådda Iphone SE. Skalet passar nästintill perfekt, med undantag för hålen till volymknapparna på sidan. Om skalet verkligen är till en eventuellt Iphone SE ser den alltså ut att bli ganska lik nuvarande modell av Iphone 5s.

Om dessa skal verkligen är tänkta till Iphone 7 respektive Iphone SE återstår att se. Iphone 7 får vi mest troligt se först till hösten medan vi enligt ryktena kommer få se Iphone SE redan på måndag då Apple anordnar ett event.